2777
2789
عنوان

بورس 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 160 پست
میتونید دعا کنید براش واقعا روش نظری ندارم 😥 بنظر هم نمیاد بتونید بفروشیدش تا زمانی که صفش باز بش ...

یا خدااااا😬🤐

ممنونم‌

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
یا خدااااا😬🤐 ممنونم‌

ببینید برای تحلیل یک سهم باید به حقوقی و رفتارش تسلط داشته باشیم

با سابقه معاملاتیش،این ی نگاه کلی بود،شاید راحتی چیزی توش باشه ک من بی خبرم ازش 

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیمان سخواف که گفتین تا حالا رشد کمی داشته

آها ، نه اونم کم کم اومده بالا

الان یکی دو هفتس هر روز ۵ درصد رشد داره! حالا حالاهام ادامه داره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ببینید برای تحلیل یک سهم باید به حقوقی و رفتارش تسلط داشته باشیم با سابقه معاملاتیش،این ی نگاه کلی ...

سلام من یه سوال دارم میشه لینک یه فیلم‌اموزشی برام بفرستین که در مورد خرید و فروش حقوقی در تابلو و زمان خزید و فروش ما رو بیشار توضیح بده ؟

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

سلام من یه سوال دارم میشه لینک یه فیلم‌اموزشی برام بفرستین که در مورد خرید و فروش حقوقی در تابلو و ز ...

تابحال ندیدم ،و واقعا تجربیه،نکات کلی رو همه جا گفتند،اما اون چیزی ک واقعی و کاربردی باشه تابحال ندیدم

تابحال ندیدم ،و واقعا تجربیه،نکات کلی رو همه جا گفتند،اما اون چیزی ک واقعی و کاربردی باشه تابحال ندی ...

من یه مطلب رو یه جادیدم اینا درسته؟
اگه حجم در صف خرید از حجم میانگین بیشتر باشه نباید بخرید. ولی اگه از صف فروش بیشتر از حجم ماه بردارن یعنی سهم رشد میکنه و خوبه برا خرید.

حجم معاملات بالاتر
به روزهایی توجه کنید که حجم معاملات، بالاتر از حد معمول است.

چنین روزهایی معمولا نوسان و حرکات بزرگ قیمت به سمت بالا یا پایین اتفاق افتاده است.

اگر اکثر حجم در قیمت فروش (Ask) اتفاق بیفتد، (یعنی خریدار، قیمت سمت فروشنده را قبول کند) قیمت بالاتر می‌رود و افزایش حجم نشان‌دهنده این است که خریداران اعتقاد به افزایش قیمت سهم دارند و می‌خواهند آنرا زودتر خریداری کنند.

Bid price: قیمت ارائه شده توسط خریداران
Ask price: قیمت ارائه شده توسط فروشندگان
اگر اکثر حجم در قیمت خرید (Bid) اتفاق بیفتد، (یعنی فروشنده، قیمت سمت خریدار را قبول کند) قیمت کاهش می‌یابد و افزایش حجم نشان‌دهنده این است که فروشندگان اعتقادی به نگهداری سهم ندارند و هرچه زودتر می‌خواهند از شر آن خلاص شوند.

افزایش حجم معمولا نشان می‌دهد که رویدادهای خاص در رابطه با آن سهم رخ داده است. اغلب اوقات، انتشار یک خبر یا معاملاتی که از روی خوش‌بینی یا نگرانی مفرط انجام می‌شود بر حجم معاملات تاثیرگذار است.

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

ببینید برای تحلیل یک سهم باید به حقوقی و رفتارش تسلط داشته باشیم با سابقه معاملاتیش،این ی نگاه کلی ...

درسته 

بازم ممنون

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
من یه مطلب رو یه جادیدم اینا درسته؟ اگه حجم در صف خرید از حجم میانگین بیشتر باشه نباید بخرید. ولی اگ ...

این مبحث حجم تو تابلو خوانیه،و خب درسته و البته تکرار واضحات

من یه مطلب رو یه جادیدم اینا درسته؟ اگه حجم در صف خرید از حجم میانگین بیشتر باشه نباید بخرید. ولی اگ ...

منظور من از رفتار حقوقی یک سهم اینه شما بتونید روانشناسی کنید چرا داره میفروشه یا چرا داره میخره

منظور من از رفتار حقوقی یک سهم اینه شما بتونید روانشناسی کنید چرا داره میفروشه یا چرا داره میخره

سلام مستر

من تازه واردم تو بورس

چند روز پیش فولاد و امروز شگویا خریدم

حالا ب اندازه یه سهم دیگه پول دارم بنظرتون فردا چ سهمی بخرم ب جز عرضه اولیه?

ذوب دی خساپا ونوین. ...یا هرچی خودتون بگید

یه سوال دیگه اینکه

الان یه خبر خوندم که رییس جمهور گفته بود فولاد از معاملات بورسی حذف میشه

این راسته?

تکلیف سهام دارا چی میشه

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
سلام مستر من تازه واردم تو بورس چند روز پیش فولاد و امروز شگویا خریدم حالا ب اندازه یه سهم دیگه پ ...

سلام

فولاد معاملاتش از بورس کالا شایعه شده بود حذف میشه که تکذیب شد

البته احتمالا چند هفته دیگه تایید میشه  

سهام واچ لیست خواهم کرد

سلام فولاد معاملاتش از بورس کالا شایعه شده بود حذف میشه که تکذیب شد البته احتمالا چند هفته دیگه تا ...

خب این یعنی چی?

باید سهم فولاد رو تا دیر نشده بفروشیم?

چون امروز تایید شده خروجش

و اینکه چ سهامی فردا بخرم?

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
خب این یعنی چی? باید سهم فولاد رو تا دیر نشده بفروشیم? چون امروز تایید شده خروجش و اینکه چ سهامی ...

من که فولاد رو نمیفروشم

ولی عده ای امکان  داره مثل شما فکر کنند صف فروش رو سنگین کنند

که من ممنونشون میشم

چی بخرید رو که من سیگنال نمیدم

سهمهایی که ببینم خوب هستند رو حتما واچ لیست میکنم همه ببینند

من که فولاد رو نمیفروشم ولی عده ای امکان  داره مثل شما فکر کنند صف فروش رو سنگین کنند که من م ...

خب شما منظورتون اینه که امکان نداره دولت فولاد رو بیرن بکشه

درسته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز