2777
2789
عنوان

خانومایی که تجربه بارداری دارین

91 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من تازه هفته پنجم هستم چون یک بار هفته پنج سقط کردم میترسم تکون بخورم همش درازم میترسم یه جیزی بخورم حتی😭 میگم نکنه یه کاری کنم زبونم لال بیفته

استرسی شدم بخدا🤕 شانسم اثاث کشی هم دارم ۲هفته دیگه هیچ کی هم ندارم کمکم کنه 

او مای گاد🤔

کارگر بگیر استرسم از خودت دور کن فوق فوقش بیفته دیگ

9/9/99 زمانیه که بالاخره به آرزوم رسیدم...                 فرمول زندگی من خیلی سادس...💙 صبح بیدار میشوم وشب به رخت خوابم برمیگردم...💙 و در این بین سعی میکنم به کسی آسیب نرسانم...💙☻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اثاث کشی دست ب هیچی نزن..زعفرون اصصصلا نخور خیلی خطریه حتی برنج زعفرونی..چیزای مقوی بخور همش میره ...

اره گفتم میشینم فقط لباسامو میچینم و ظرفامو میچینم توی کارتن البته کارگرم میگیرم ولی به خودم فشار نمیارم

رفتی دکتر؟اگه نرفتی سریع برو برات شیاف بنویسه عزیزم 

منم یه بار هفته پنج سقط داشتم که الان دکتر بهم شیاف داد گفت گرمی اصلا نخور رابطه هم تا جایی که میتونی کم کن،احتیاط کن اصلنم استرس نداشته باش

عزیزم از حالا تفریحی یکی یکی لوازمو جم کن.اونایی که سبکه.

اونایی که سنگینن که همسرت میبره.

نشستن و خوابیدن یه جا هم زیاد خوب نیست چون استرسس تر میشی

هر کاری میکنی فقط با اروم ترین سرعتت انجام بده

رفتی دکتر؟اگه نرفتی سریع برو برات شیاف بنویسه عزیزم  منم یه بار هفته پنج سقط داشتم که الان دکت ...

اره عزیزم دیروز رفتم گفت لازم نیس فقط ازمایش نوشت ک انشاالله فردا میرم انجام بدم . رابطه ندارم فعلا میترسم

عزیزم از حالا تفریحی یکی یکی لوازمو جم کن.اونایی که سبکه. اونایی که سنگینن که همسرت میبره. نشستن و ...

اره عزیزم دراز کشیدن بیشتر فکر و خیال به سرم میزنه و نگرانی هام بیشتر میشه .اتفاقا الان با خودم میگفتم کم کم وسایل کوچیک رو جمع کنم... 

آره دکتر من نوشت راستی هرشب سوره حجرات بخون انشالله نی نی سالم و صالح به دنیا میاد فکرای منفی نکن ...

مرسی عزیزم انشاالله نی نی شما هم سالم به دنیا بیاد گلم

اره عزیزم دراز کشیدن بیشتر فکر و خیال به سرم میزنه و نگرانی هام بیشتر میشه .اتفاقا الان با خودم میگف ...

اره ولی زیاد نشین به شکمت فشار بیاد.دو تا تیکه جم کن دراز بکش.اروم اروم

بشین کف اطاق لباسا رو بریز تو ساک.خودتو کش نیار .فقط خم نشو.خم شدن خیلی خطرناکه .من یه بار خم شدم لک دیدم 

اره ولی زیاد نشین به شکمت فشار بیاد.دو تا تیکه جم کن دراز بکش.اروم اروم بشین کف اطاق لباسا رو بریز ...

عه مرسی عزیزم خوب شد گفتی  فقط بشینم یا دراز بکشم