2777
2789
عنوان

دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 92 پست
ی مریضی ک پدرمودداورده دیسک مفصل فکم جای جا شده بسکه بالامیاوردم دختر خدابرادشمن نیاره اون روزارو

ای وای چه بد ...‌ خیلی بده ک ... حالا چیکار میکنی الان 

💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای چه بد ...‌ خیلی بده ک ... حالا چیکار میکنی الان 

هیچی ۴ساله چندباردکتررفتم گفتن خوب میشه نشد ایندفعه دکترم معرفی کرد ب یک دکتردیگ بخداافسردگی گرفتم لعنتی خوب نشده بعد این همه سال.من دعاهام باطل نشده بودخوب ازون موقع تا الان بعضی وقتاحالتام برمیگشت

شمارشو دارم .. درخاس بده بهت میدم 

سلاااام مرده؟؟؟تلفنی سرکتاب باز نمیکنه؟؟منم خیییلی نیاااز دارم

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
هیچی ۴ساله چندباردکتررفتم گفتن خوب میشه نشد ایندفعه دکترم معرفی کرد ب یک دکتردیگ بخداافسردگی گرفتم ل ...

چن سالته ؟ .... ببین منم گاهی اوقات به مرگ فک میکنم .. ولی مث قبل نیس یا مث قبل دوباره دجار تپش قلب و اینا نمیشم .. حتی ترسمم ریخته ... میخای زنگ بزن به دعا نویسی چیزی بپرس باز

💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤
اها خب بیا درخاس بدع .. شمارشو میدم .. هر کس خاس بگه .. تضمین میکنم کارشو .. چون واقعا منو از مرگ بر ...

خداخواااست اون وسییله بود

الحمدرااله انشاااله بمووونی

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
سلاااام مرده؟؟؟تلفنی سرکتاب باز نمیکنه؟؟منم خیییلی نیاااز دارم

اره عزیزم مرده ... کارش حرف نداره .. بلسن منو از مرگ برگردوند... تلفنی هم وا میکنه ولی خب یه مبلغی رو باید براش بریزی

خداخواااست اون وسییله بود الحمدرااله انشاااله بمووونی

مرسی عزیز جان ایشالله مشکل همتون حل شه 

چن سالته ؟ .... ببین منم گاهی اوقات به مرگ فک میکنم .. ولی مث قبل نیس یا مث قبل دوباره دجار تپش قلب ...

۲۲سالمه.چندوقت پیش زنگ زدم الان خوبم تو زمستون دوباره اونجوی شدم امانه ب اون شدت کمتر

چطوریه

نذر کردم برای رسیدن ب حاجتم هر شب یدونه سوره یاسین بخونم و این کارو تا ۴۰ شب ادامه بدم 

دقیقا همون شب حاجت گرفتم خیلیا با سوره یاسین دست خالی بر نگشتن ایشالله حاجت روا شی💖

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
اره عزیزم مرده ... کارش حرف نداره .. بلسن منو از مرگ برگردوند... تلفنی هم وا میکنه ولی خب یه مبلغی ر ...

مننمیتونم برم چوون شوهرم حساسه باید با کسی برن ادم رازداریم اطرافم ندارم

یه نفر زنگ زدم گفت سرکتاب باید حتما حضووری بیای

اعتماد کنم پول بریزم اگع نکرد چی؟؟

چقدر برا سرکتاب میگرفت؟؟

۲۲سالمه.چندوقت پیش زنگ زدم الان خوبم تو زمستون دوباره اونجوی شدم امانه ب اون شدت کمتر

اها من ۱۷ سالمه .. ابان پارسال اینطور شدم و تا دی و بهمن هم حتی بود ... ببین دعاش حرف نداره .. یه زره گرون میگه ولی تضمین میکنم مشکلتون حل میشع 

صلوات فرستادم خوشگلم🌷

مرسی عزیزِدلم امیدوار خدا حاجت شما رو هم براورده کنه

منم براتون ۵ تا صلوات فرستادم

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
مننمیتونم برم چوون شوهرم حساسه باید با کسی برن ادم رازداریم اطرافم ندارم یه نفر زنگ زدم گفت سرکتاب ...

ببین اصن زمانی ک زنگ میزنی .. مشکلتو میگی .‌ خب ؟ .. اونم چمتا سوال میپرسه .. بعد میگه چن دقیقه بعد زنگ بزن .. چن دقییه بعد زنگ میزنه بهت میگه گره کارت اینجاس ... حالا اگر بگی اشنای منی کارتو بهتر راه میندازه ... جون قبلا واس من دعا کرد دیکه .. به خاطر همون اشناس 

مننمیتونم برم چوون شوهرم حساسه باید با کسی برن ادم رازداریم اطرافم ندارم یه نفر زنگ زدم گفت سرکتاب ...

تلفنی هم میکنه ... اگر خواستی درخواست بده بهت بگم