2777
2789
عنوان

دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 92 پست
افرینن .. من صب تااا شب کارم گریه بود .. دکترا میگفتن ک وسواس سلامتی پیدا کردی فک‌میکنی مریضی داری . ...

منم حس میکردم مریضم همش هی بالامیاوردم انگار نمیدونستم چی میخوام فک میکردم الان اخرازمونع دیگ هیچی برام معنی نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حس میکردم مریضم همش هی بالامیاوردم انگار نمیدونستم چی میخوام فک میکردم الان اخرازمونع دیگ هیچی ب ...

دقیقااا .. من حیلییییی شاد بودم .. خیلییی ولی زمانی ک اون شکلی شدم باور کن به خود کشی هم فکر میکردم 

💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤
دقیقااا .. من حیلییییی شاد بودم .. خیلییی ولی زمانی ک اون شکلی شدم باور کن به خود کشی هم فکر میکردم& ...

ولی من از سراون قضیه ی مریضی گرفتم هنوز خوب نشده همین ناراحتم میکنه همیشه درددارم.وگرنه حالتام خوب شد

ولی من از سراون قضیه ی مریضی گرفتم هنوز خوب نشده همین ناراحتم میکنه همیشه درددارم.وگرنه حالتام خوب ش ...

خب چه مریضی

💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤
آهان من منطقه ۱۸ تختی

اها خب بیا درخاس بدع .. شمارشو میدم .. هر کس خاس بگه .. تضمین میکنم کارشو .. چون واقعا منو از مرگ برگردوند .. کارش حرف نداره .. محشرع محشر 

بعضیا چاخان هم‌میکنن.. باید جای درستش بری .. من واس دعام اون دعا نویسه ۶۰۰ تومن ازم‌گرف... ولی رد خو ...

اینم مطمن هست ولی من میگم بچه دار شون چیزی نیست ک دعانویس بتونه از خدا بازور بگیره.

من هیچی از خودم نگفتم فقط یه اسم خودم رو با مامانم رو گفتم حتی برگشت اینم بهم گفت ک شوهرت شبا دیر میادخونه همش تنهایی وقتی بچه دار بشی زود میاد خونه

بچه تون خیلی مشکلات رو حل میکنه فقط چندماه طول میکشه تا بچه داربشی

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من چله یاسین دوس دارم ازش حاجت گرفتم ولی حاجتم محال نبوده 

چطوریه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹