2777
2789
عنوان

دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سرکتاب اعتقاد دارید

ارهه.. برا من سر کتاب باز کردن ک فهمبدن این شکلیم دبگه .. تازه سر کتاب وا کنی از اول زندگیت تا الان رویدادای مهم زندگیتو بهت میگه ..من خودم از استری کلی تپش قلب و سر درد و ضعف و بی حالی و اینا داشتم .. هر دکتر رفتم کلی ازمایشو اینا گرف .. گفتن سالمه هیچیش نی .. ما نمدونیم چرا تپش داره ... خلاصه سد کتاب لاز کرد گفته بود ک بهم زعفر ( ترس شدیید) رسیده و دعا کرد خوب شدم

💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤
ی سوال دارم من دوس دارم پیش خانواده و دوستان و مردم عزیز باشم دعایی بلد نیستید براش؟

خب اینو باید به دعا نویس بگی ‌.. اون طبق اون چیزایی ک بلده بهت میگه دیگع

💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤
به من گفت بچه اولت پسره و چله داری بنظرت راسته

به منن کفت بچه اولت پسر هست و چله داری

بهم 2تا آب داد ک باهاش غسل کنم بهش آیتالکرسی خوندم غسل کردم

گفت بعد چله شکنی باردار میشی الان 3ماه گذشته هیچ خبری نشد.

با زور مامانم رفتم

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
رفتم دعابراازدواجم گرفتم اینطورشدم ینی ازبی قراری زااارمیزدم ها

افرینن .. من صب تااا شب کارم گریه بود .. دکترا میگفتن ک وسواس سلامتی پیدا کردی فک‌میکنی مریضی داری .. خلاصه پدرم دراومد اون دوران ..۳ ماه تمااام من هر شب نیم ساعت میخوابیدم .. تپش قلبب پدرمو در میورد 

به منن کفت بچه اولت پسر هست و چله داری بهم 2تا آب داد ک باهاش غسل کنم بهش آیتالکرسی خوندم غسل کردم ...

بعضیا چاخان هم‌میکنن.. باید جای درستش بری .. من واس دعام اون دعا نویسه ۶۰۰ تومن ازم‌گرف... ولی رد خور نداش و من کااامله کامل خوب شدم