2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستم فوت کرد .. چهلش افتاد ماه صفر .. رفتم‌بهشت زهرا تا غروب هم موندم .. از اون روز به بعد مریض شدم‌شدیییید .. فکر میکروم ک الان میمیرم . از نظر پزشکی بهش میگن حملات پانیک .. رفتم دعا نویس گف روز نحس رفتی بهشت زهرا ، سنگینی بهشت زهرا روت افتاده.. دعا کرد ... چننتاااا دعا بود .یکیشو تا یه مدت گردنم مینداختم .. یکیشو میبستم دست چپم .. ۲ تا دعا هم بود ک میجوشوندم و میخوردم همراه با زعفران ..... خلاصه خداروشکر خوب شدم و بهترم .. 

💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤
من دوستم فوت کرد .. چهلش افتاد ماه صفر .. رفتم‌بهشت زهرا تا غروب هم موندم .. از اون روز به بعد مریض ...

خداررروشکر برا منم ی مدت این جوری شده بود دعا نویس رفتم ارواح ازم دور کرد خوب شدم

لطفا منو بلایکین😁

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
من دوستم فوت کرد .. چهلش افتاد ماه صفر .. رفتم‌بهشت زهرا تا غروب هم موندم .. از اون روز به بعد مریض ...

البته مال من دعای ترس و چشم نظرو اینا بود

💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤

من چله یاسین دوس دارم ازش حاجت گرفتم ولی حاجتم محال نبوده 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
لطفا منو بلایکین😁

صلوات فرستادم خوشگلم🌷

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
خداررروشکر برا منم ی مدت این جوری شده بود دعا نویس رفتم ارواح ازم دور کرد خوب شدم

اره خیلییی بود ... تپش قلب شدییید .. استرس شدیدد .. از ترس مرگ .. فکر میکردم ک الان میمیرم ... بعد از ترسم حتی نمیخوابیدم ... هر شب نیم ساعت خواب داشتم .. اونم به زور نوازشای مامانمو گرفتن دست بابامو اینا ...یه مدت ک گذشت.. همچنان این علایم لد تر میشدن و گریا کردن هم بهشون اصافه شد ... صب تااا شب گریه میکردم .. تو کلاس .. توی اموزشگاه .. تو مهمونیی .. فرق نداش برام ک کجاس ...همش فک میکردم مریضی دازم ... هی میگفتم نه من تومور دارم .. مریضی دارم .. خلاصه با دعا خوب شدم