ای وای چه بد ... خیلی بده ک ... حالا چیکار میکنی الان
هیچی ۴ساله چندباردکتررفتم گفتن خوب میشه نشد ایندفعه دکترم معرفی کرد ب یک دکتردیگ بخداافسردگی گرفتم لعنتی خوب نشده بعد این همه سال.من دعاهام باطل نشده بودخوب ازون موقع تا الان بعضی وقتاحالتام برمیگشت
هیچی ۴ساله چندباردکتررفتم گفتن خوب میشه نشد ایندفعه دکترم معرفی کرد ب یک دکتردیگ بخداافسردگی گرفتم ل ...
چن سالته ؟ .... ببین منم گاهی اوقات به مرگ فک میکنم .. ولی مث قبل نیس یا مث قبل دوباره دجار تپش قلب و اینا نمیشم .. حتی ترسمم ریخته ... میخای زنگ بزن به دعا نویسی چیزی بپرس باز
💫❤...تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...❤💫❤💫...میکشم ناز خدا تا به همه ناز کنم ...💫❤
نذر کردم برای رسیدن ب حاجتم هر شب یدونه سوره یاسین بخونم و این کارو تا ۴۰ شب ادامه بدم
دقیقا همون شب حاجت گرفتم خیلیا با سوره یاسین دست خالی بر نگشتن ایشالله حاجت روا شی💖
نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منممیشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )