2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزان خوبید من دعانویس میشناسم خیلی کارش عالیه کاره منو انجام داد واقعا نتیجه دیدم خیلی جاها رفتم ولی فقط پول الکی دادم این دیگ ثابت شده بخدا دروغ نیس نی نی سایت میگشتم خوندم دلم سوخت گفتم شمارشو بزارم شما هم استفاده کنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ بهش پیام بدین

سلام به بچه ها خوبید اول اینکه خدا شاهده هیچ دروغی نمیگم یه دعانویس خوب پیدا کردم کارش عالیه حاضرم قسم بخورم به پسرم ۱سالشه ک هیچ کلکی ندارم دعانویس مشکلمو حل کرد پیش خبلی دعانویس رفتم ولی نتونستن این خانم تونست منم گفتم کارشو به همه بگم معرفیش کنم منم دعا کنی  من که نتیجه گرفتم خیلی گرفتار بودم ولی این خانم دعانویس مشکلمو حل کرد شمارش اینه ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ برا منم دعا کنید هر کی پیشش رفته نتیجه دیده 

بله کارشون خوبه اگه نزدیکی جای بهتری هم میشناسم اگه برای بخته دارابکلاخوبه

سلامم میشه ادرس جایی ک دعانویسه رو بدین لطفا.   من مشکل مللی دارم الا دوباره ورشکست میشیم..  ب هر کاری دست میزنیم نمیشه کلی بدهی داریم خلی گرفتارم 

من یک دعانویس خوب و مطمئن میشناسم، آدم با ایمان و خوبیه، کارش هم خیلی قویه، موکل لشگری داره، ولی مشهد زندگی میکنه، تلفنی هم کار انجام میده، ولی به هیچ وجه واسه دعای گناه و بد مثه جدایی و...بهش نگین چون انجام نمیده، فقط دعای مهر و محبت، بخت گشایی، رزق و روزی ، باطل کردن طلسم و... انجام میده، پول هم کم میگیره، من خودم و دوستام ازش نتیجه گرفتیم و کارمون درست شد، ولی فقط به یک شرط شمارشو میزارم که اگه ازش نتیجه گرفتید واسه من دعا کنید که زودتر خدا یک نی نی پسر بهم بده   09157096791  سید علی 

شفیعی عالیه خواهرم نتیجه گرفت . 

سلام وقتتون بخیر کارشون برای باطلی طلسم خوب هست؟راستش تا حالا نرفتم اما گره افتاده و طلسم دارم نمیدونم پیش ایشون برم؟چند نفر پیشنهاد دادن؟هزینه باطلشون هم میدونین؟و شماره تماسی ندارین ازش.ممنون میشم راهنماییم کنین🙏

نه عزیزم نرفتم...از هرچی دعانویسه فراریم...اگ دعا و طلسم داری میخای باطل کنی من راه حل دیگ ای دارم.. ...

سلام عزیزم. وقتت بخیر . میشه تو زمینه باطل کزدن دعا و طلسم شیطانی کمکم کنی.شوهر خواهرم رو خانواده اش دعاش کردن از خواهرم طلاق بگیره . بهش ببینه

خواهش میکنم کمکون کن