2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه والا دارابکلا نمیدونم کجاست... البته نکا رو میدونما... اما واجب شد یه سر برم 

خب جای خوبیه ولی آدماش...! 

کلا شاید روستا ی همچین مکانیه ولیی اینطوریه که آدماش همنش سرشوون تو زندگی همدیگس و تا ی آدم میبیینن سریع چشاشونو میارن بالاو...زیاد از این محل خوشم نمیاد خلاصه.. 

خب جای خوبیه ولی آدماش...!  کلا شاید روستا ی همچین مکانیه ولیی اینطوریه که آدماش همنش سرشوون ت ...

شما هر جایی کوچیک مثل روستابری همه نگات مبکنن.. کاملا عادیه... اینکه سرشون تو زندگی همدیگه ست کاملا عادیه محیط کوچیکه.. اکثرا فامیلن از حال هم خبردارن... سخت نگیر خودت اهل اونجایی.. 

شما هر جایی کوچیک مثل روستابری همه نگات مبکنن.. کاملا عادیه... اینکه سرشون تو زندگی همدیگه ست کاملا ...

سرشون تو زندگی همدیگس درسته 

ولی خیلی وقتا دیدم راجب دیگران حتی خودم حرف در آوردن و... 

تا میبینن مثلاا طرف طبق میلشون نیس از بچهای مدرسه شروع میشه حرف در آوردن تا والدین ک ادامه میدن 

بله من اهل اونجام ولی بخاطر اینکه اونجا برامون ابرویی نذاشتنو برامون حرف در اوردن از اون محل رفتیم... 

سرشون تو زندگی همدیگس درسته  ولی خیلی وقتا دیدم راجب دیگران حتی خودم حرف در آوردن و...  ...

کسی میشناسی اونجا برا دعااانویسی خوب باشه

خدایا شکرت دختری سالم وزیبا بهم هدیه دادی قسمت همه منتظرا امین 😍
نه عزیزم نرفتم...از هرچی دعانویسه فراریم...اگ دعا و طلسم داری میخای باطل کنی من راه حل دیگ ای دارم.. ...

میسه کمکم کنی چجوری

خدایا شکرت دختری سالم وزیبا بهم هدیه دادی قسمت همه منتظرا امین 😍
اوو چجوری پیداشون کنم اسمشون چیه

سلام منم ساروی هستم مشکل دارم میخوام برم اونجا شما نتیجه گرفتین خوب بود؟

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود