من خیلی اعتقاد نداشتم ولی یبار قشنگ اعتقاد پیدا کردم☹ ...یادمه یبار که عادت بودم دوستم اومده بود خونمون منم تو عادت هیچ دردی نداشتم و کلا هیچ فرقی با روزای دیگه نداشتم داشتم بگو بخند میکردم و برعکس خوابیده بودم ک دوستم گفت خوشبحالت خدا شانس بده اصلا معلوم نیست عادتی ...به جون خودم اگه بخوام دروغ بگم ماه بعدش صبح از درد وحشتناک پا شدم و گریه میکردم شوهرم به زور دستم و گرفت و لنگ لنگ بردم دکتر امپول شل کن عضله زدم و دیگه عادت ماهیانه هام با درد بود .....خلاصه این که واقعا چشم زخم هست😁😁😁 ...واسه شما پیش اومده 🤔اگه اونده تعریف کنین😁
همون هم خوابگاهیم تا گفتم باردارم پس فرداش سقط کردم جاریش باردار بود هی میگف شوهرش لوسش میکنه ...
تصمیم نداری قطع رابطه کنییی آیااا؟؟😐
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا پیش کسی نه از خوبیای شوهرم میگم ن از بچه هام ...آه و ناله هم نمیکنم ولی پز هم نمیدم جدا از چشم زخم شاید یکی حسرت اونی ک من دارمو بخوره مطمعنم اونوقت من از دستش میدم .همیشه هم لباسای کهنمو میپوشم نو و گروناش همونجور میمونه ته کمد تا از مد بیفته بعد میدم به یه نیازمد 😐😂 والا دسته خودم نیس