من خیلی اعتقاد نداشتم ولی یبار قشنگ اعتقاد پیدا کردم☹ ...یادمه یبار که عادت بودم دوستم اومده بود خونمون منم تو عادت هیچ دردی نداشتم و کلا هیچ فرقی با روزای دیگه نداشتم داشتم بگو بخند میکردم و برعکس خوابیده بودم ک دوستم گفت خوشبحالت خدا شانس بده اصلا معلوم نیست عادتی ...به جون خودم اگه بخوام دروغ بگم ماه بعدش صبح از درد وحشتناک پا شدم و گریه میکردم شوهرم به زور دستم و گرفت و لنگ لنگ بردم دکتر امپول شل کن عضله زدم و دیگه عادت ماهیانه هام با درد بود .....خلاصه این که واقعا چشم زخم هست😁😁😁 ...واسه شما پیش اومده 🤔اگه اونده تعریف کنین😁
همون هم خوابگاهیم تا گفتم باردارم پس فرداش سقط کردم جاریش باردار بود هی میگف شوهرش لوسش میکنه ...
تصمیم نداری قطع رابطه کنییی آیااا؟؟😐
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من اصلا پیش کسی نه از خوبیای شوهرم میگم ن از بچه هام ...آه و ناله هم نمیکنم ولی پز هم نمیدم جدا از چشم زخم شاید یکی حسرت اونی ک من دارمو بخوره مطمعنم اونوقت من از دستش میدم .همیشه هم لباسای کهنمو میپوشم نو و گروناش همونجور میمونه ته کمد تا از مد بیفته بعد میدم به یه نیازمد 😐😂 والا دسته خودم نیس