2777
2789
عنوان

چشم زخم 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 45 پست
همون  هم خوابگاهیم تا گفتم باردارم پس فرداش سقط کردم جاریش باردار بود هی میگف شوهرش لوسش میکنه ...

تصمیم نداری قطع رابطه کنییی آیااا؟؟😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تصمیم نداری قطع رابطه کنییی آیااا؟؟😐

😂😂😂

همه میگن باهاش قطع ارتباط کن  ولی به خدا روم نمیشه

البته ما‌در حد چت هستیم 

نه‌اون میاد خونه من 

نه من میرم 

اگر رفت وامد بود قطع ارتباط میکردم صد در صد

تو‌چت هم فقط ناله میکنم 😂😂

وای خواهرشوهرمن چشماش خیلی شوره الانم جلوم نشسته خونمون بودن گفتن چقدرفلان ظرفت خوشکله شکرپاش دستم بودتوهواتکونش دادم که ازهم بازبشه باورتون نمیشه توهوابدون ضربه پودرشدیکی ازظرفام روی ابچک چندساعت بعدخودبه خودافتادپودرشد

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

من اصلا پیش کسی نه از خوبیای شوهرم میگم ن از بچه هام ...آه و ناله هم نمیکنم ولی پز هم نمیدم جدا از چشم زخم شاید یکی حسرت اونی ک من دارمو بخوره مطمعنم اونوقت من از دستش میدم .همیشه هم لباسای کهنمو میپوشم نو و گروناش همونجور میمونه ته کمد تا از مد بیفته بعد میدم به یه نیازمد 😐😂 والا دسته خودم نیس

بچه هامن ناراحتم من موهای صورتم زوددرمیادکلا پرموهستم شوهرم گفت تواین کرونایی کجا میخای بری آرایشگاه منم نرفتم چندبار به خواهرشوهرم گفتم میخام اصلاح کنم کی وقت داری گفت تواثاث کشیم نمیتونم واینامنم صبرکردم امشب آمدم اصلاحم کنه گفت وای من صورتم انقدرپرمیشدخودم میکشتم هرارایشگاهی که بودمیرفتم خیلی ناراحت شدم به حدی که همون لحظه ازچشمم یک قطره اشک امد

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
همون  هم خوابگاهیم تا گفتم باردارم پس فرداش سقط کردم جاریش باردار بود هی میگف شوهرش لوسش میکنه ...

اوه اوه بایددوری کنی شدید

میدونم میترسم عوارض داشته باشه

موم عربی بگیر هم خودت موهای صورتتو میکنی هم خیلی دیر و کم در میاد اولش سخته ولی قلقش میاد دستت موم ادامسی هم میگن قیمتی هم نداره

موم عربی بگیر هم خودت موهای صورتتو میکنی هم خیلی دیر و کم در میاد اولش سخته ولی قلقش میاد دستت موم ا ...

ممنونم