2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر گاه موذن بگوید < الله اکبر> خداوند می فرماید: ای امت محمد (صلی الله علیه وآله) مهیای نماز ...

چیکار کنم به نظرتون بارها شده نمازم رو بخونم ولی بعد دو سه ماه ترک کنم ،دیگه خسته شدم اونقدر که این کار رو تکرار کردم هرباری که شروع میکنم به خودم وحدت قول میدم دیگه نماز رو ترک نمیکنم وبااراده شروع می کنم ولی باز داستان قبلی شروع میشه....😔😔

سوری جون من هیچ وقت نمازم ترک نمیشد واگه دیر و زود میشد عذاب وجدان میگرفتم ....یه مدته نمیدونم چرا د ...

عزیزم گناه اینا از خودشونه نه اسلامم پس به نمازی که اسلام گفته اهمیت بده نه به نماز اینا وگناه اینا رو پاهر نماز  ونماز خونی نذار

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)
چیکار کنم به نظرتون بارها شده نمازم رو بخونم ولی بعد دو سه ماه ترک کنم ،دیگه خسته شدم اونقدر که این ...

سلام.

اینکه شما واقعا از ته دل میخواید بخونید، یعنی بیشتر مسیله حل شده. فقط میمونه کمی همت و اراده.

تو تاپیک جدید با ما همراه باشید ان شاالله با کمک خدا و امام زمان(عج) میشه.

آیت الله مجتهدی ره میگفتند به خدا بگید خدایا میخوام خوب بشم. واقعا ایمان دارم به این حرف. اگر نیتمون خوب شدم باشه حتما خدا شرایط رو فراهم میکنه و کمک میکنه حتی اگر خیلی غیر ممکن به نظر بیاد. کمی اراده میطلبه.

تگتون میکنم تو تاپیک ان شاالله.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

@مینای_بهاری     سلام عزیز دلم آبجی جان شما میتونید راهنماییشون کنید؟؟

سلام عزیزم❤

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام باجی ساغولاسان، شرمنده مزاحیم اولدوم گئجن خیر

مراحم سیز باجی

سیزین ده گئجز خیر اولسون.