2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست

خیلی تاپیکت خوب بود دستت درد نکنه از این تاپیکا گذاشتی منم صدا کن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هروقت شروع کردم ک بخونم تا دو هفته خوندم اونم اخراش دیگه اینقدر بی حوصله میشدمو ب زور میخوندم

تازه بدون اذان اقامه

از ته دلم دوس دارم نماز خون باشم

ولی واقعا نمیتونم.زود خسته میشم

😔😔😔😔😔

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

ممنون خیلی تاپیک خوبی بود   

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
سلام خواهر خوبم زنده باشید حیف که استارترش مدت ها است نمیاد

واقعا حیف 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

نماز سفر عاشقانه ایی به کوی خداست, التماس دعا از همه شما خوبان درگه دوست

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم
آیت الله بهجت از مرحوم آقای قاضی (ره) نقل می کردند که ایشان می فرمود:« اگر کسی نماز واجبش را اول وقت ...

سلام. چ تایپک خوبی. واقعا ک چقدر لذت بخش آدم کلمه ب کلمه حرفایی ک تو نماز ب خدا میزنه رو درک کنه 

متاسفانه من ی مشکل دارم البته نزدیک ی ماهی میشع اینجوری شدم. من تو نمازام ب کل حضور ذهنم رو از دس دادم. صحبت‌های استاد محمد شجاعی رو گوش میدم. اینکه تو نماز چجور باید باشم. و کلی صحبت های تکان دهندشون. اما نمدونم چرا ایجو شدم. آروم و شمرده با تمرکز ب اینکه روی آیه قرآن تسلط داشته باشم.میخونم. ی دفه میبینم وسط نماز فکرم رفته خونه خاهرم و نشستیم اوجا داریم صحبت میکنیم یا امثال اینها. بخدا خیلی عذاب وجدان دارم چرا ایجو شدم. تو نماز یهو میبینم ک وسط ی فیلمی هستم ک چن روز پیش دنبالش کرده بودم. اووووووووف 😭😭😭از خدا خجالت میکشم. آبروی هر چی نماز خون رو بردم. تو نت سرچ میکنم چکار کنم ک حضور ذهنم برگرده. اما موفق نمشم 🙏🙏🙏😔😔😔

چرا دیگ نمیاد  پس ای تایپک چجو فعال شده؟  اووووف چ بد منم ازش سوال داشتم 😔😭😭😭😡

عزیز دلم سلام

این تاپیک من فعال میکنم گلم 

میام یه چیزهایی مینویسم، یکی از دوستان هم هست میتونه کمکت بکنه، ایشون را هم تگ میکنم

فقط حتما ۵ صفحه اول این تاپیک را بخوانید 

آیت الله بهجت از مرحوم آقای قاضی (ره) نقل می کردند که ایشان می فرمود:« اگر کسی نماز واجبش را اول وقت ...

بااینکه تاحالا نتونستم تو نماز خوندنم حضور قلب داشته باشم اما انصافا نماز اول وقت خیلی شیرینه

سوری جون من هیچ وقت نمازم ترک نمیشد واگه دیر و زود میشد عذاب وجدان میگرفتم ....یه مدته نمیدونم چرا د ...

فدات شما نماز رو بخاطر آدمهای به ظاهر نماز خون نمیخوندی که...نماز رو به خاطر عظمت خدا و وجود لایتناهی خودش میخونی که میدونی باید بخاطر بودنش شکرگزار خودش باشی و بس!

هر گاه موذن بگوید < الله اکبر> خداوند می فرماید: ای امت محمد (صلی الله علیه وآله) مهیای نماز ...

یادمه همیشه وقتی کوچیکتر بودم موقع اذون مامانم بهم میگفت پاشو نمازت رو اول وقت بخون و من بهونه می آوردم که درس دارم و مشق دارم و فلان و فلان و مامان همیشه میگفت اگه اول وقت بخونی نه تنها وقت کم نمیاری که موفقتر هم میشی اما کو گوش شنوا

اما الان بعد از گذشت سالها وقتی اذون میگه یادحرف مامان می افتم و سریع سجاده مو پهن میکنم و پشت سرخودش نماز اول وقتمو میخونم خداراشکر ی کوچولو درکم بیشتر شده