2777
2789
عنوان

یه فیلم عالی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 99 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همراه عنترم همینه دیگه باید فکر مودم باشم 

همراه عنتر و ایران گ و ز و نداره. همشون عین همن😂

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
اره دیگه پورنه بعده یه داستانی هم دادن بهش

خاکعالمممم😂😂😂

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
من فصل ۱دوستدارم  بهتره    

عههه چه خوب. اینم به لیستم اضافه شد.. چیز دیگه ایی به ذهنت اومد بهم بگو خواهر

الان یک سریال درحال پخش داره میده سه چهارقسمت بیشترنمونده اونم خیلی قشنگه سریال مشکلی نیست خوب نباشی 

الان یک سریال درحال پخش داره میده سه چهارقسمت بیشترنمونده اونم خیلی قشنگه سریال مشکلی نیست خوب نباشی ...

😂😂انقد تو دنیای کیدرما میچرخما چیزی از زیر دستم رد نمیشه... پس اینو دانلود کنم باقیشو میزارم برای بعدن

سریال پدرم عجیب غریبه سریال شکارچی شهر سریال شاهزاده زیرشیروانی سریال ذائقه شخصی سریال  بانوی کره ای  سریال همسایه بغلی اکسو سریاال اولین بوسه برای هفتمین بار سریال سیندرلاوچهارشاهزاده

اره درامه یکم ولی در کل قشنگه پایانه پایانش هم بد نیس یکم به پایانش بده 😁😁

خب پس ینی اونقدی ک میگن بد نیست

سریال پدرم عجیب غریبه سریال شکارچی شهر سریال شاهزاده زیرشیروانی سریال ذائقه شخصی سریال  بانوی ک ...

مرسی عزیزم ولی میگن اولین بوسه برای هفتمین بار تبلیغه.درسته؟ مینی فیلمه

پس مثل خودمی خوارکم ترکی وکره ای🤣

ارهههه مخصوصا ترکی🤣🤣🤣🤣🤣😂