2777
2789
عنوان

یه فیلم عالی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 99 پست
کره ای ببین سریال دبلیو سریال سقوط برروی تو سریال افسانه دریای آبی سریال ماسک سریال اغواگربزرگ سریال ...

الویتم سریال کره اییه. اینایی ک گفتی رو اکثرشو دیدم.. جدیدنم پادشاه ابدی رو تموم کردم😑😑😑کدومشو خیلی پیشنهاد میکنی؟  تعریف گابلین، دبلیو رو خیلی شنیدم

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره جیسون مو موآ بازی کرده  عالیه ها ینی تو فیلم همه کور هستن بجز بچهای یه نفر...... بقیشم ...

مرسی عزیزم حتما دانلود میکنم😍

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
یه فیلم دیدم از حجم راحتی بازیگرا چند روز درگیر بودم بهم گفته بودن بازیگر مردش خیلی خوش تیپه کنجکاو ...

چ فیلمیه

گابلین قشنگ تره از دبلیو به نظر من 🥰😁

جدی؟؟ پس دانلودش کنم حتما 

مرسی عزیزم

الویتم سریال کره اییه. اینایی ک گفتی رو اکثرشو دیدم.. جدیدنم پادشاه ابدی رو تموم کردم😑😑😑کدومشو خی ...

هردو عالین عالی گابلین  ببین بعددبلیو بازم کره ای خیلی دیدم هرشب میبینم اسمهاشوحضورذهن ندارم سریال خنده دروایکیکی هم ببین خنده داریه 🤣

چقدر خوب لذتش رو ببر من که یه مودم دارم ۷ سال پیش خریدم تری جیه احساس میکنم بدرد نمیخوره وصل کنم 🤒

عزیزم... منم دوسال پیش این مودم رو گرفتم دی لینک، برای مخابراته قیمتاش خیلی خوبه. 360گیگ 50تومن

ماهی😐😐😐😐

انگاری ۳۶۵ بود لهستانی بود فکر کنم حتی ترجمه هم نشده بود از بس اوضاعش بد بود 

اها اره منم شنیدم😂😂میگن کلا صحنس

برا منم همین مارکه ولی خب قدیمیه، خوبه بخدا من ۳۰ میدم برا ۸ گیگ ایرانسل 🤕

کاش عوض میکردی عزیزم اصلا نمیصرفه مخصوصا الان که دزدیاشون زیاده و نت زود تموم میشه

۳۶۵ ولی نبین اگر مجردی 🙄

متاهلم😂😂دیدن رو که نمیبینم... چون شنیدم اسمشو دوستم تعریف کرد داستانشو خیلی داغون بود انگار فیلم پ و ر ن ساختن😂

اها اره منم شنیدم😂😂میگن کلا صحنس

اره خاک برسر اسمش هم گذاشته درام،درام بخوره تو سرشون انگار عشق و علاقه فقط رابطس بخدا اخر سری که زنه مرد اصلا با مرده نمی تونستم ارتباط برقرار کنم با اینکه گریه میکرد احساس میکردم انگاری زنه هرزه سرکوچش مرده چون فقط میکرد

هردو عالین عالی گابلین  ببین بعددبلیو بازم کره ای خیلی دیدم هرشب میبینم اسمهاشوحضورذهن ندارم سر ...

خنده در وایکیکی 2 فصله میگن فصل اولش قشنگ نیست. درسته؟؟