2777
2789
عنوان

یه فیلم عالی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 99 پست
کره ای دختر من و سیندرلا و چهار شوالیه خیلی خوبه ترکی عشق اجاره ای پرنده سحرخیز داستان ما قشنگن الب ...

سیندرلا و چهارشوالیه چه بازیگرایی داره😍پرنده سحرخیز خیلی طولانیه؟؟؟ خیییلی دوست دارم ببینمش

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیندرلا و چهارشوالیه چه بازیگرایی داره😍پرنده سحرخیز خیلی طولانیه؟؟؟ خیییلی دوست دارم ببینمش

اره بازیگرای مردش عالین شخصیت خانمشم موهاش کوتاه رو مخه,😁

پرنده هفتاد قسمت دو ساعت و نیمی اما ارزش داره خیلی عاشقانس و جذاب

اره بازیگرای مردش عالین شخصیت خانمشم موهاش کوتاه رو مخه,😁 پرنده هفتاد قسمت دو ساعت و نیمی اما ارزش ...

چه طولانیههههه😂😂اوه اوه  دقیقا مثل کاراسودا

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
نه اونوکه جمم نشون میده بهت فیلمهایی گفتم که نشون نمیده ؟؟من ترکی زبان اصلی نگاه میکنم ولی زیرنویسشم ...

منم با زیرنویسشو میبینم ولی اونایی که گفتی دانلود کردم ببینم بعدن😍😘

اه این ک میگی قشنگه؟اخه منم سریالام تمام شده میخام ی فیلم شروع کنم

کاراسودا با زبون اصلیش عالی زود تو زمان خودش