zehraghorbani مدیر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 عنوان یه فیلم عالی😁😁 | مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 99 پست خانماااا کلی از حجم نتم مونده میشه چندتا فیلم عالی پیشنهاد بدید؟؟ از اونایی که چندروز تو فازش بودیدکره ایامریکاییو.. مهم نیست آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده 1399/05/05 | 00:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_arsha98 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 417 کره ای دختر من و سیندرلا و چهار شوالیه خیلی خوبهترکی عشق اجاره ای پرنده سحرخیز داستان ما قشنگن البته پرنده ی سحرخیز طنزش بیشترهدختر من کره ای فوق العادس
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 کره ای دختر من و سیندرلا و چهار شوالیه خیلی خوبه ترکی عشق اجاره ای پرنده سحرخیز داستان ما قشنگن الب ... سیندرلا و چهارشوالیه چه بازیگرایی داره😍پرنده سحرخیز خیلی طولانیه؟؟؟ خیییلی دوست دارم ببینمش آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
maman_arsha98 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 417 سیندرلا و چهارشوالیه چه بازیگرایی داره😍پرنده سحرخیز خیلی طولانیه؟؟؟ خیییلی دوست دارم ببینمش اره بازیگرای مردش عالین شخصیت خانمشم موهاش کوتاه رو مخه,😁پرنده هفتاد قسمت دو ساعت و نیمی اما ارزش داره خیلی عاشقانس و جذاب
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 اره بازیگرای مردش عالین شخصیت خانمشم موهاش کوتاه رو مخه,😁 پرنده هفتاد قسمت دو ساعت و نیمی اما ارزش ... چه طولانیههههه😂😂اوه اوه دقیقا مثل کاراسودا آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
maman_arsha98 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 417 چه طولانیههههه😂😂اوه اوه دقیقا مثل کاراسودا اه این ک میگی قشنگه؟اخه منم سریالام تمام شده میخام ی فیلم شروع کنم
maman_arsha98 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 417 آها اکیا رو میگی ن دوسش ندارم عاشق جان و صنم پرنده سحرخیزم آخه طنزه فیلمش
mahlasam عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 417 خب پس ینی اونقدی ک میگن بد نیست نه اخه طنز و درام قاطیه ولی می ارزه ببینیش یکم اشک بریزی البته فقط دو قسمتش باعث گریه میشه 😅😬
setareee7292 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 1703 الان توقع داشتم بگی هرجایی😐 نه اونوکه جمم نشون میده بهت فیلمهایی گفتم که نشون نمیده ؟؟من ترکی زبان اصلی نگاه میکنم ولی زیرنویسشم هست
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 نه اونوکه جمم نشون میده بهت فیلمهایی گفتم که نشون نمیده ؟؟من ترکی زبان اصلی نگاه میکنم ولی زیرنویسشم ... منم با زیرنویسشو میبینم ولی اونایی که گفتی دانلود کردم ببینم بعدن😍😘 آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 اه این ک میگی قشنگه؟اخه منم سریالام تمام شده میخام ی فیلم شروع کنم کاراسودا با زبون اصلیش عالی زود تو زمان خودش آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده