2777
2789
عنوان

یه فیلم عالی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 99 پست
پس مثل خودمی خوارکم ترکی وکره ای🤣

فیلم ترکیم بگو اگه میخوای😶😅

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره جیسون مو موآ بازی کرده  عالیه ها ینی تو فیلم همه کور هستن بجز بچهای یه نفر...... بقیشم ...

عالیهههههه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

تاج و تختو ببین

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
فیلم ترکیم بگو اگه میخوای😶😅

سریال تازه عروس ببین ازاول تاخربخاطرخنده جرمیخوری سریال دقیقا دقیقا اینم طنز سریال هزارویک شب  الان دوتاسریالم داره پخش میشه توترکیه خیلی قشنگه سریال اقای اشتباه چهارقسمت اومده سریال تودرم رابزن سه قسمت اومده 

نگهبانان شب ( کره ای)  من که خیلی دوستش دارم

مرسی عزیزدلممم😍😘😘

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

عهد جوانی 

تاج و تخت

سریال see یاهمون دیدن 

اخرین کریسمس

سینمایی after.غرورو تعصب .جوکر.۱۹۱۷. سوفی و دیوانه .هاچی .اتاق تاریک .جاده قدیم .۵فوت فاصله .کمدی چهار انگشت .اکسیدان .

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
سریال تازه عروس ببین ازاول تاخربخاطرخنده جرمیخوری سریال دقیقا دقیقا اینم طنز سریال هزارویک شب   ...

الان توقع داشتم بگی هرجایی😐

سریال سی وایکینگ دد بازی تاج و تخت که تموم شده ایرانی هم  همکناه آقازاده نگاه میکنم

واکینگ دد رو که تا چند مدت پیش میدیدم و دیگه ادامه ندادم... خیلی سرد شده فیلمش بعد از ریک

سریال سی وایکینگ دد بازی تاج و تخت که تموم شده ایرانی هم  همکناه آقازاده نگاه میکنم

بازی تاج و تخت قشنگه؟؟؟؟ چقد تعریف میکنن