2777
2789
عنوان

حجم دهی سینه و ب.ا.س.ن

4373 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها خیلیاتون بخاطر تاپیک پروتزی که زدم درباره حجم دهنده های سوماتلین پرسیدین

من حجم دهنده سینه رو استفاده کردم و واقعا هیچ گونه سایزی نداشتم و با این پک ها سایز گرفتم ولی واقعا حوصله استفاده قرص و کرم نداشتم دیگه و بعد از جمع شدن کرونا(ک حالا حالا ها جمع نمیشه) قصد پروتز دارم

از کرم رفع تیرگی نواحی حساس سوماتلین هم استفاده کردم و خیلی راضی بودم

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

سلام عزیزم

ببخشید درخواست دوستی دادم بهتون

یک سوال داشتم پک سوماتلین رو چه مدت استفاده کردین و به نظر خودتون چقدر تغییر سایز داشتین؟

من پک روسفارش دادم خواستم نظر شما رو هم بدونم.

ممنون میشم راهنماییم بکنید

سلام عزیزم ببخشید درخواست دوستی دادم بهتون یک سوال داشتم پک سوماتلین رو چه مدت استفاده کردین و به ...

من با ۲ دوره که پشت سر هم نبود ۳ سایز

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞
سلام عزیزم ببخشید درخواست دوستی دادم بهتون یک سوال داشتم پک سوماتلین رو چه مدت استفاده کردین و به ...

عزیزم شما استفاده کردین؟ راضی بودین؟ 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.