2777
2789
عنوان

یه سواااال😁

211 بازدید | 28 پست

بچه ها جونی جغدای خوشگلم 

تو اینستا وقتی شما یه شخصی رو بلاکش میکنید بعد دوست شما یعنی فالور شما اگه اون شخص رو فالو کرده باشه یا اون شخص دوست شمارو فالو کرده باشه ایا برای شما نشون میده؟مثلا کسایی که اون فالو کرده ۵۰ نفره ولی چون یکی از اون ۵۰ نفرو شما بلاک کردی برای شما49نفر نشون میده که فالو کرده طرف؟؟

امیدوارم خوب توضیح داده باشم😂

🌸💕

😁😁😁😁اگه دایرکت داشته باشی از طرف که حله

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نشون نمیده چون تو بلاکش کردی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

نه عزیزم اینجوری نیست کاری به بلاک شما نداره اگر 50 نفر فالو داشته باشه شما 10 نفرشم بلاک کنی برای شماباز همون 50 نفر رو نشون میده

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

دیگه نیاز به این همه تحلیل و تفسیر نداره😁😁

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

یعنی چی؟؟؟

یعنی اونی که بلاکت کرده قبلا بهش پیام داده باشی پی ویشو پاک نکرده باشی

نه عزیزم اینجوری نیست کاری به بلاک شما نداره اگر 50 نفر فالو داشته باشه شما 10 نفرشم بلاک کنی برای ش ...

نه اینطوری نیس من امتحان کردم

طرفی که بلاک کردی هیچی ازش هیچ جا نمیاد حتی اسمشم سرچ کنی نمیاد کامنت و لایک و هیچیش نمیاد برات

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
وات ؟ نفهمیدم بخدا انقد بعدش بعدش کردی نفهمیدم قبلش چیشد    

چون واقعا یع کم پیچیدس من یکیو بلاک کردم میخوام ببینم دوستم اونو فالو داره یا انفالو کرده ایا نشون میده یا نع😳

🌸💕