2777
2789
عنوان

یه سواااال😁

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینطوری نیس من امتحان کردم طرفی که بلاک کردی هیچی ازش هیچ جا نمیاد حتی اسمشم سرچ کنی نمیاد کامنت ...

نه منظورش این برم تو فالو دوستم ببینم اون فالوش 50 بوده چون من بلاکش کردم شده 49 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
اره سرچو خودم امتحان کرده بودم ولی بقیه رو مطمئن نبودم

بقیه رم من امتحان کردم مطمینم😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نه منظورش این برم تو فالو دوستم ببینم اون فالوش 50 بوده چون من بلاکش کردم شده 49 

اونو فهمیدم اونم میگم‌من امتحان کردم نشون نمیده یکی از فالوراش کم میشه همون ۴۹ میزنه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اهان چه جالب 😂

برا من خیلی بد بود من پشما م ریخت وقتی با یه پیج دیگه دیدم دوستم طرفو فالو کرده ولی چون برا من نمیومد من نمیفهمیدم

دوستم به طرز عجیبی منو پیجوند😂😂

کسی بلاکم نکرده من طرفو بلاک کردم

اهان 😂خب اگه دایرکتتو نداشته باشه پیدات نمیکنه 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

برا من خیلی بد بود من پشما م ریخت وقتی با یه پیج دیگه دیدم دوستم طرفو فالو کرده ولی چون برا من نمیوم ...

بله خیلی حس مزخرفیه منم فهمیده بودم نشون نمیده ولی مطمئن نبودم الان دیکه پس مطمئن شدم 

حالا چرا طرف انفالوش کرده برام سوال شد 

🌸💕

بله خیلی حس مزخرفیه منم فهمیده بودم نشون نمیده ولی مطمئن نبودم الان دیکه پس مطمئن شدم  حالا چر ...

مال من میگفت طرفو بلاک کردم بعد با یه پیج دیگه دیدم دوتاشون همو فالو کرده بودن به طرز عجیبی پشما م ریخت 

بهشم گفتم باز زد زیرش و سریع ریمو کرد😐