2777
2789
عنوان

خواهرای گلم

159 بازدید | 13 پست

بچه ها اونایی که منو میشناسن با شوهرم آشتی کردیم اما با وساطت مادرش فکر کنم ی خورده از مهریه و پاسگاه هم ترسیده 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

من و همسرم تقریبا ی سال عقدیم ی شب همسرم زنگ زد با دعوا به من گفت چرا رفتی کلاس زبان در صورتی که من بهت گفتم نرو ، در صورتی که خودش موافق بود اونروزکع من نرم کلاس خلاصه اینکه همسرم دنبال بهونه بود برای قهر ... از دیشب که قهر کرد من امشب بهش زنگ زدم گفت شما؟؟؟؟ و بعد پیامک کرد که دیگه تموم و من زنی که اینجوری باشه و حرف شوهرش رو گوش نده نمی‌خوام ، به پدرم گفتم و ایشون تماس گرفت بهش و گفت کی طلاقش میدی ؟گفت هروقت شما بگی. و بابام گفت پس فردا صبح بیا با بابات ، بعدش بهم پیامک کرد که بابات زیر پاسخ علف سبز شه درخواست بده طلاقت نمیدم ، بعد دوساعت گفت نه باید بیاد دادخواست بده ، بابام بهم گفت دخترم خودتو دیگه کوچیک نکن و من حلش میکنم اگه از اول همین باشه زندگی سختی خواهی داشت .... ما تا حالا دعوامون اینجوری نشده بود ، باورم نمیشه از اولم دوستم نداشته ، کمکم کنید توروخدا

هم  رفتار خودت و هم رفتار پدرت عجولانه بوده ... 

چرا سریع به بابات گفتی که یه مسئله عادی زن و شوهری بزرگتر بشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم  رفتار خودت و هم رفتار پدرت عجولانه بوده ...  چرا سریع به بابات گفتی که یه مسئله عادی ...

اجی شوهرم اگه دوسم داشت به بابام بی احترامی نمی‌کرد و نمی‌گفت باشه طلاق لج‌و لجبازی میدونی ی خورده از مهریه ترسیده 

هم  رفتار خودت و هم رفتار پدرت عجولانه بوده ...  چرا سریع به بابات گفتی که یه مسئله عادی ...

تا گفتم مهرنوش میزارم اجرا 

اجی شوهرم اگه دوسم داشت به بابام بی احترامی نمی‌کرد و نمی‌گفت باشه طلاق لج‌و لجبازی میدونی ی خورده ا ...

عزیزم شما زن و شوهر هستید ممکنه باهم اختلاف نظر و اختلاف عقیده پیدا کنید این موضوع بین شماست ولی وقتی شما به پدرت میگی دیگه مسئله یه مسئله ی زن و شوهری نمیشه به غرور پدرت برمیخوره که با دخترش این مدل رفتار شده زنگ میزنه به شوهرت ، به غرور شوهرت برمبخوره که چرا پدر زنش تهدیدش کرده ... در حالی که اگه شما یکم با احتیاط تر و صبورتر رفتار میکردید غرور دو مرد وارد این ماجرا نمیشد ...

الان مسئله دوس داشتن شما نیست همسر شما داره غرور مردونگی خودش رو مثلا محافظت میکنه و این کار باعث توهین بیشتر میشه ...

عزیزم شما زن و شوهر هستید ممکنه باهم اختلاف نظر و اختلاف عقیده پیدا کنید این موضوع بین شماست ولی وقت ...

دقیقا به غرور بابام برخورد

عزیزم شما زن و شوهر هستید ممکنه باهم اختلاف نظر و اختلاف عقیده پیدا کنید این موضوع بین شماست ولی وقت ...

اجی آخه بهم گفت سه راه داری یا میای برمی‌گردی پیش من با خودت داد خواست میدی یا انقد شکایت میکنید ولی پیدام نمیکنی 

اجی آخه بهم گفت سه راه داری یا میای برمی‌گردی پیش من با خودت داد خواست میدی یا انقد شکایت میکنید ولی ...

بهش پیام بده ( راجب راه هایی که گفتی فکر میکنم و احتیاج داریم که هردمون بیشتر راجب هم فکر کنیم میدونم الان عصبی هستی و منم عصبی هستم پس میتونیم تصمیم های اشتباه بگیریم ولی مطمئن هستم که بعد فکر کردن حتما تصمیمت رو با دلایل منطقی و خوب برام توضیح میدی به عنوان یه ادم بالغ ... من منتظر دلایل منطقی  و عادلانه ی تو هستم و روی نتیجه ی فکرهات حساب باز میکنم )  بعدش ادامه ندید و چند روز اجازه فکر کردن ب خودتون بدید ... 

بهش پیام بده ( راجب راه هایی که گفتی فکر میکنم و احتیاج داریم که هردمون بیشتر راجب هم فکر کنیم میدون ...

اوکی ممنون اجی