2777
2789

من یه خواستگار دارم که خیلی همو دوست داریم پارسال اومد خواستگاری خانوادم جواب منفی دادن ولی ما همچنان درارتباطیم باهم 

خیلی اصرار میکنه که با خانوادم حرف بزنم و راضیشون کنم ولی چون یه بار جواب منفی دادن روم نمیشه دوباره حرف بزنم باهاشون 

چیکار کنم به نظرتون؟؟؟

خیلی بلاتکلیفیم نه میتونیم همدیگرو ول کنیم نه میتونیم ازدواج کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوششون نیومد از همون اول ازش به همه چیزش گیر میدادن  کلا هرکس بیاد خواستگاری همینجوری میکنن&nb ...

چه جالب مثل من ۲ نفرم ک خواستم انقد عیب گذاشتن ک خودم پشیمون شدم الانم با ۳۳ سال و کلی خواستگار که داشتم هنوز مجردم

خوششون نیومد از همون اول ازش به همه چیزش گیر میدادن  کلا هرکس بیاد خواستگاری همینجوری میکنن&nb ...

هنوز بلوغ ندارن خواستگار برای قبول و رد کردن نیس برای سنجیدنه چی خوبه کدام مواردش بده خیلی خانواده ها دیدم معقولانه برخورد نمیکنن فکر میکنن درجا باید قبول کنن یا درجا رد کنن

اگه مشکل شغل و اخلاق نداره که معمولا خانواده ها اوکی میشن

نمی دونم خب باید ببینی چرا ردش میکنن؟

اگه همه رو اینجوری میکنن شاید علتش این باشه که دلشون نمیخواد تو ازدواج کنی🤔

وا تو اگه میخوایش باید بجنگی دیگه اگه هم خوندادت مهمترن و نمیتونی تکلیف اونم مشخص کن

خاموادم کلا بلاکش کردن چندروز پیش باهاش رفته بودم بیرون مامانم گفت من میدونم با اون بودی منم گفتم اگه مینی پس بزار ازدواج گنیم که اینجوری ابروریزی نشه ولی عین خیالش نبود 

منم میخوام با خانوادم بحرفم ولی با خودم میگم وقتی با زور ازدواج کنم و خانوادم دوسش ندارن چه فایده اخه 

چندبارهم به خواستگارم گفتم برو با یکی دیگه ازدواج گن میگه یا تو یا هیچکس