بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از وقتی عشق یه طرفه رو تجربه کردم اولی رو باور ندارم.. 💔
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
خبلی اعتقاد دارم .. هرکی و دوس داشته باشی ب مرور تو دل اونم جا میشی .. و اگ بدتم بیاد از چشمات معلومه ازش بدت میاد واسه همین اونم سرد میشه و دیگ خوشش ازت نمیاد .. ب هرکی فکر کنی اونم داره بهت فکر میکنه
من_دل نه ولی ذهن و منتال انسان با یکدیگر در خلسه ای در ارتباط هستند
دانشجو و عضو هیئت علمی متافیزیک دانشگاه تهران_نفر دوم المپیاد منتال از دانشگاه زوریخ سوئیس2017_دانشجوی برتر فلاسفه سال ۹۷_درمانگر افسردگی ,مشکلات چاکرا انرژی درونی, قانون جذب _شماره دانشجویی؛1495915468 (به سوالات شما پاسخداده میشود)