2777
2789

تقریبا 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی عشق یه طرفه رو تجربه کردم اولی رو باور ندارم.. 💔

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

خبلی اعتقاد دارم .. هرکی و دوس داشته باشی ب مرور تو دل اونم جا میشی .. و اگ بدتم بیاد از چشمات معلومه ازش بدت میاد واسه همین اونم سرد میشه و دیگ خوشش ازت نمیاد .. ب هرکی فکر کنی اونم داره بهت فکر میکنه

کاربری برا دونفر .

من_دل نه ولی ذهن و منتال انسان با یکدیگر در خلسه ای در ارتباط هستند

دانشجو و عضو هیئت علمی متافیزیک دانشگاه تهران_نفر دوم المپیاد منتال از دانشگاه زوریخ سوئیس2017_دانشجوی برتر فلاسفه سال ۹۷_درمانگر افسردگی ,مشکلات چاکرا  انرژی درونی, قانون جذب _شماره دانشجویی؛1495915468 (به سوالات شما پاسخ‌داده میشود)