2821
2789
عنوان

لباس نوزاد

129 بازدید | 13 پست

برای سیسمونی باید حتما بیست تیکه شماره صفر خرید؟؟؟

اخه من براش پنج تیکه شماره صفر خریدم حالا امروز رفتم بیست تیکه هم بخرم دیدم سایزش خیلی بزرگ تر بود و اندازه شماره یک بود 

میگم بد میشه بیست تیکه نخرم به دست دیگه شماره صفر پنج تیکه بخرم ؟؟؟

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۰ تیکه اوه چه خبره؟

لباساش که همون پنج تیکه ای با یه شلوار جوراب دار اضافه 

اما مثلا پیش بند و یه جفت جوراب و به دستکش و بند ناف و اینجور چیزا داره 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

مرسی عشقااا

کلا تا جایی که من میدونم این چند تیکه آیا استفاده نمیشن چون طبیعی هم نیست تو یه سایز هم آستین کوتاه که واسه فصل گرماست توش باشه هم آستین بلند. یه سری چیزایی هم اون وسطا هست که کلا بی جهته.

به نظرم با توجه به اینکه نی نی کی به دنیا میاد، برو محاسبه کن چند ماهگی به فصل سرما یا گرما میخوره و رو این حساب براش دونه دونه لباس بگیر. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
لباساش که همون پنج تیکه ای با یه شلوار جوراب دار اضافه  اما مثلا پیش بند و یه چفت جوراب و به د ...

به نظرم بند ناف و پیشبند این چیزا اضافی نخری هم میشه 

اخه پیشبند برای نوزاد؟؟؟؟

نی نی من تو ابان به دنیا میاد ینی تقریبا تا چهار پنج ماهگیش هوا سرده 

بعدش بهار 

من قراره دودست لباس شماره صفر 

دو‌دست شماره یک 

دودست دو 

و یک دست یه بگیرم 

بنظرتون کافیه 

استارتر عزیز نظر شما رو در تاپیک که درمورد پیرزن همسایه و آشپزی کردن برایش بود رو خوندم .متاسفانه بیشتر دوستان دیدگاه مالی داشتن .خوشحال شدم کسانی مثل شما هستن که دنیا رو زیباتر کنن.🌷🌷🌷💐💐💐

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
استارتر عزیز نظر شما رو در تاپیک که درمورد پیرزن همسایه و آشپزی کردن برایش بود رو خوندم .متاسفانه بی ...

قربونت عزیززدلم 😍😍

دلم میخاد ببینم چیشد براش درست کردن غذا یانه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792