2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون پیشنهاد جشن تولد بده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بخدا 

یه نه به اسانی

یک اره به شرش در مانی

اگر خدای نکرده مریض بشی به فکر تخت بیمارستان باش که ایا در میری یا نه یه بچه های معصومی دیدم که به خاطر کرونا جای نبود که سوزن نزده باشن لوله رد نکرده باشن و همجنین بزرگترها😭😭😭😭😭

خیلی مودبانه بگو شرمنده برای خودم نه برای سلامتی شما من نمیام ممکنه ناقل باشم.

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
وای وای چکار میکنید میرین؟؟

یکیشو مجبور شدم رفتم ولی بعدش اینقدر ترسیدم و وسواس گرفتم ک اصلا نمیارزید و بقیه رو نرفتم

اما کاش اونم نرفته بودم چون وقتی به بار بری توی جمع،دفعه بعد دیگه نمیتونی بهونه ی کرونارو بیاری 

همه میگن پس چرا واسه فلانی رفتی؟؟

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
یکیشو مجبور شدم رفتم ولی بعدش اینقدر ترسیدم و وسواس گرفتم ک اصلا نمیارزید و بقیه رو نرفتم اما کا ...

منم اگه جایی شرکت کنم تا چند روز وسواس میگیریم و کابوس میبینم 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
یجوری بیخیال جواب میدن ای بابا بیخیال 

تو هم بخند بگو آره عزیزم اینطوریاست دیگه. حالا من این دفعه نمیام اما امیدوارم سال بعد همین موقع این جریانا تموم بشه و بیام پیشتون از شرمندگی در بیام.

البته اینا در صورتیه که لازم باشه توضیح بدی. لازم نباشه که چه بهتر. 

اون سری تی وی نشون میداد متاسفانه یه آقایی چون رفته بود عروسی فوت کرد. بنده خدا خانمش میگفت اصلا فکرش هم نمیکردم یک مراسم عروسی بتونه باعث مرگ همسرم بشه.

برات مهم نباشه کی چی میگه. کاری که درسته رو انجام بده. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی