2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سریالی برای خالی کردن عقده های بچه خفن بودنِ عوامل سازنده فیلم👎

بی اعصابی چرا🤪

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

فیلمیو اشتراک بگیر انلاین ببین هربارم نخر  کلی سریال دیگه هم میتونی ببینی تو فیلمیو

یعنی چی؟ چجوری

بیخود کشش دادن بابا هی پلی بک مکنن خسته شدم کاش زودتر تموم شه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

‌اولاش واقعا ریتمش کند بود، اما الان دیگه داره به شعور مردم توهین میکنه کاملا مشخصه از قصد طولانی میکنش و هی سکانسای تکراری میزاره تا پول بیشتری نصیبش بشه

ماهی خانوممم  
‌اولاش واقعا ریتمش کند بود، اما الان دیگه داره به شعور مردم توهین میکنه کاملا مشخصه از قصد طولانی می ...

واقعا 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
این فیلم تو پنج قسمت میشد تموم شه خیلی لفتش میدن

اره سعی داره هیجانیش کنه مثلا نمیدونه ما بی اعصاب ترازاین حرفاییم😂

اخرشم همه چیز زیر سر زن خودشه یکتا ناصر منظورمه 😁

‌اولاش واقعا ریتمش کند بود، اما الان دیگه داره به شعور مردم توهین میکنه کاملا مشخصه از قصد طولانی می ...

اینجور میگین کلا دیگه نگاه نکنم🤔

2824
2823
2791
2779
2792