،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤
راس میگی. چون من ازاولم ندیدم بیست وپنجم اومد بعد شوهرم ازیک تا بیست وپنج گرفت. بقیه شم اینحوری میبینم حوصله ندارم یکی یکی😬
،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤
بخدا این قسمت قبلشو من فکر کردم اشتباه دانلود کردم تکرار قسمت های قبل بود بعد منوچهر هادی گفته هرکی ...
😂
وا شوخی نکن چه مهریه ای؟؟ نکنه گفته نقش اصلی بهم ندی ترکت میکنم🤔
بع نظرم واقعا نقش ارش به بهداد نمیاد باید گلزار میبود که یکم سوسولی پولدار خوشگلتر بود رابیم که مضخرفه نقشش یه ادم لاغرتر نبود ینی؟سن ساره بیاتمکه نگم
الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدممعجزه کرد❤