2777
2789
بع نظرم واقعا نقش ارش به بهداد نمیاد باید گلزار میبود که یکم سوسولی پولدار خوشگلتر بود رابیم که مضخر ...

من ازرابی اصلا خوشم نمیاد. بنظرم فقط مامان آرش درست انتخاب شده کاملا به نقش میاد

من ازرابی اصلا خوشم نمیاد. بنظرم فقط مامان آرش درست انتخاب شده کاملا به نقش میاد

موافقم

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟ چجوری

سایت فیلیمو سرچ کن Filimo 

https://www.filimo.com

اونجا ثبت نام کن اشتراک ۱ ماهه ۳ ماهه ۶ ماهه داره یکیشو بخر  بعد میتونی همه قسمت ها دل رو از سایت نگاه کنی هر هفته ۴شنبه قسمت جدید تو سایت میزارن 

فقط دل نه سریالای دیگه مثل هم گناه و خیلی های دیگه هست تو سایت میتونی ببینی سریالا و فیلمای قدیمی و جدید 

سایتش رسمی و قانونیه 

تازه من تو نت سرچ کردم کوپن تخفیف فیلیمو واسه اولین اشتراک نزدیک ۵۰ درصد تخفیف گرفتم ۳ ماهه رو ۳۷ هزار تومن خریدم اشتراکش رو 

دوست عزیز میشه برا منم قضاوت کنی ما داعم درحال دعوا هسیم چون مامانش ی چیزی میگه نمیزاره من جواب بدم اوایل با محبت بود اما الان صفر صفر شده رو خانوادش خیلی حساسه ینی اگه اونا چیزی بگن درسته میگه اره اما اگه بگن غلطه میگه غلطه ح مثلا ما عقد بودیم اجازه نداشتم تو. مهمونی دستشو بگیرم یا تو تولدهایی که دعوت بودیم باهاش عکس بگیرم اما از وقتی خواهراش نامزد کردن چون همه کار میکنن اون هم به من اجازه گرفتن دستش یا گرفتن عکس با خودش رو میده حالا مشکل اصلی من اینه مادرشوهرم خیلیییی دعوا میندازه تو زندگیمون مثلا همسر من بنا به دلایلی ی ماه استراحت مظلق شد تو خونه و من ازش نگهداری کردم خدا شاهده تو این ی ماه فقط دو سه بار اومد سر زد که دوبارش که به خاطر حرفا وکارای قبلش دعوا کرده بودیم و ی بارش هم وقتی اومد گفت زنای امروزه بی هنر هستن مث زنهای قدیم نیستن بدونن چه جوری باید از ی نفر مواظبت کنن تا زودتر بهبود پیدا کنه بعد من خیلی دلم شکست میگم چرا جواب مادرت رو ندادی میگه منظوری نداشته هنوزم بعد گرشت شش ماه یادم میفته گریم میگیره

چون دیدم قشنگ دوستمون رو تو اون تایپیک راهنمایی کردی ازت مشورت خواستم

عزیزم چندوقته عروسی کردی؟ دوست داره؟ دوسش داری؟ 

دوسش داشتم خیلی کمتر شده والا سه ساله عروسی کردیم و سه سال هم عقد بودیم دوسم داره یا ن رو نمیدونم واقعا اگه مریض یشم براش مهم نیس اما مناسبت ها رو یادش نمیره تا حدودی همیشه برام خوراکی هایی که دوس دارمو میخره اما هیچ وقت نه بغل نه بوس نه حتی ی ابراز احساسات ساده نداره

دوسش داشتم خیلی کمتر شده والا سه ساله عروسی کردیم و سه سال هم عقد بودیم دوسم داره یا ن رو نمیدونم وا ...

پس دوست داره به هرحال هرکسی خودش باید بدونه شوهرش جزو کدوم دسته از مردهاست. اگه میدونی شوهرت جنبه ی محبت زیادی رو داره پس همه رقمه براش کم نزار خودت محبت کن یاد بگیره وبهش بگو که دوس داری چجوری باشه و یه جوری دلشو به دست بیاره که نزاره مادرش ناراحتت کنه. امااااااا اگه میدونی شوهرت ازاوناس که حو گیر میشه خودشو بالا میگیره یامیری نزدیکش ازت دوری میکنه و خوشت میاد نزدیکش بری اون میگه نمیخوام پس راهش اینه مدتی فاصله بگیری ببینی چی جواب میده. به خودت برسی و نبینیش ازش نخواه تومهمونی کنارش بشینی، نزدیکش نشو اما جا واتاقت وجدا نکن فقط انگار زیاد نمیبینش درنظر نگیرش

دوسش داشتم خیلی کمتر شده والا سه ساله عروسی کردیم و سه سال هم عقد بودیم دوسم داره یا ن رو نمیدونم وا ...

یا بدون اینکه بی احترامی کنی خودت جواب مادرشو بده اگه ناراحتت میکنه. از شوهرت نخواه بیاد وسط ازتوحمایت کنه بگو خودم زبون دارم بدون اینکه بهش بی احترامی بکنم جواب حرفشو باارامش میدم. بزار شوهرت بفهمه میتونی تغییر کنی وهمیشه خوب وخوش اخلاق نیستی

یا بدون اینکه بی احترامی کنی خودت جواب مادرشو بده اگه ناراحتت میکنه. از شوهرت نخواه بیاد وسط ازتوحما ...

ای ول این راه حل خوبیه اما میدونم ی مدت جنگ اعصاب خواهم داشت چون اون دوس نداره من جواب خواهراش یا مادرش رو بدم

ای ول این راه حل خوبیه اما میدونم ی مدت جنگ اعصاب خواهم داشت چون اون دوس نداره من جواب خواهراش یا ما ...

دیگه چاره ای نیست هرکسی باید راهی رو امتحان کنه بقیه فکر نکنن همیشه خوبی و بلد نیستی حق خودتو بگیری فقط حواست باشه بی احترامی نکنی که درشانت نیست. اما بی زبون نباش مثلا مادرشوهرت نیومده به شوهرت سربزنه وشما مریض داری کردی وقتی بعدازمدتها اومد باید ازدر میومد چایی میدادی دستش بالبخند میگفتی مادر جان چه عجب یادی ازماکردی😏اینجوری اونم جوابی براگفتن نداشت وتوهم بی احترامی بهش نکردی. یاوقتی میگه زنم زنای قدیم خیلی اروم و بالحن خوب بگو مادر جان منظورت منم؟؟ من که تمام این مدت ازشوهرم مراقبت کردم ازخودشم بپرسی همینو میگه. بزار شوهرتم بفهمه گاهی بلدی جواب بدی نه اینکه همش بگی توبیا ازمن دفاع کن