2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 43 پست
الهی آمین ولی بازم طول میکشه تا تست شه و عرض شه 😭

از اینکه بخواد از خارج از کشور به دستمون برسه فک کنم بهتره این زودتر به دستمون میرسه 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
الان واکسن دانشگاه آکسفورد و روسیه ساخته شده ایرانم ی چیزایی گفته حالا ایشالا یکیش زود بیاد زندگیت د ...

ایشالله 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی که راست باشه خسته شدیم از این وضعیت

من باید برم دندون پزشکی😩 میترسم

دیگه اونجا ک نمیتونم ماسک بزنم😂 از شوهرت بپرس مریضاش چجوری میان مطب

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من باید برم دندون پزشکی😩 میترسم دیگه اونجا ک نمیتونم ماسک بزنم😂 از شوهرت بپرس مریضاش چجوری میان م ...

نیلو بابا خود دکترا بیشتر از شما مریضا میترسن😂 شوهر من که دقیقا تیپ پرستارا رو میزنه😂 

خب ببین الان یجوری نوبت میدن که خیلی تو مطب نباشن فوق فوقش دو نفر تو مطب باشن

خیالت تخت

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
نیلو بابا خود دکترا بیشتر از شما مریضا میترسن😂 شوهر من که دقیقا تیپ پرستارا رو میزنه😂  خب بب ...

😂😂😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منم باید برم😭 دندونام اذیت میکنه جرمگیری لازمن😭 ولییی می ترسم.

😂فک کن ن ماسک میشه زد ن شیلد گذاشت

حالا برا ارایشگاه میشه ماسک و شیلد زد 

حالا من از بهمن تا حالا ارایشکاه نرفتم ولی دیدم اینجوری میرن 

والا😂😂 حالا واسه چی داری میری دندون پزشک؟

باید پر کنم خواهر 😭 

نیلو بابا خود دکترا بیشتر از شما مریضا میترسن😂 شوهر من که دقیقا تیپ پرستارا رو میزنه😂  خب بب ...

😂😂😂 از دندونپزشک که نه، چون اونا هم از ما میترسن😂  من نگران محیط و وسایلم، وسیله هارو چجوری ضدعفونی میکنن؟  اگه خوب ضدعفونی نکنن😭😭 قبلش به دهن یکی دیگه خورده😭😭

😂😂😂 از دندونپزشک که نه، چون اونا هم از ما میترسن😂  من نگران محیط و وسایلم، وسیله هارو چجوری ...

😂😂😂قبلش توهم ایدز داشتیم

الان توهم کرونا

😂فک کن ن ماسک میشه زد ن شیلد گذاشت حالا برا ارایشگاه میشه ماسک و شیلد زد  حالا من از بهمن تا ...

👍👍👍 من دوستم آرایشگره، چندروز پیش رفتم خونشون😂 تو حیاط موهامو کوتاه کرد🤭 ماسکمم اصلاً در نیوردم،  صورت و ابروم هم از ترسم برنداشتم.

الهی، هر سوالی چیزی بود بهم بگو برات از رضا بپرسم

قربونت عزیزم مرسی

😍😙😙