2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 43 پست
الهی آمین ولی بازم طول میکشه تا تست شه و عرض شه 😭

از اینکه بخواد از خارج از کشور به دستمون برسه فک کنم بهتره این زودتر به دستمون میرسه 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
الان واکسن دانشگاه آکسفورد و روسیه ساخته شده ایرانم ی چیزایی گفته حالا ایشالا یکیش زود بیاد زندگیت د ...

ایشالله 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الهی که راست باشه خسته شدیم از این وضعیت

من باید برم دندون پزشکی😩 میترسم

دیگه اونجا ک نمیتونم ماسک بزنم😂 از شوهرت بپرس مریضاش چجوری میان مطب

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من باید برم دندون پزشکی😩 میترسم دیگه اونجا ک نمیتونم ماسک بزنم😂 از شوهرت بپرس مریضاش چجوری میان م ...

نیلو بابا خود دکترا بیشتر از شما مریضا میترسن😂 شوهر من که دقیقا تیپ پرستارا رو میزنه😂 

خب ببین الان یجوری نوبت میدن که خیلی تو مطب نباشن فوق فوقش دو نفر تو مطب باشن

خیالت تخت

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
نیلو بابا خود دکترا بیشتر از شما مریضا میترسن😂 شوهر من که دقیقا تیپ پرستارا رو میزنه😂  خب بب ...

😂😂😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منم باید برم😭 دندونام اذیت میکنه جرمگیری لازمن😭 ولییی می ترسم.

😂فک کن ن ماسک میشه زد ن شیلد گذاشت

حالا برا ارایشگاه میشه ماسک و شیلد زد 

حالا من از بهمن تا حالا ارایشکاه نرفتم ولی دیدم اینجوری میرن 

والا😂😂 حالا واسه چی داری میری دندون پزشک؟

باید پر کنم خواهر 😭 

نیلو بابا خود دکترا بیشتر از شما مریضا میترسن😂 شوهر من که دقیقا تیپ پرستارا رو میزنه😂  خب بب ...

😂😂😂 از دندونپزشک که نه، چون اونا هم از ما میترسن😂  من نگران محیط و وسایلم، وسیله هارو چجوری ضدعفونی میکنن؟  اگه خوب ضدعفونی نکنن😭😭 قبلش به دهن یکی دیگه خورده😭😭

😂😂😂 از دندونپزشک که نه، چون اونا هم از ما میترسن😂  من نگران محیط و وسایلم، وسیله هارو چجوری ...

😂😂😂قبلش توهم ایدز داشتیم

الان توهم کرونا

😂فک کن ن ماسک میشه زد ن شیلد گذاشت حالا برا ارایشگاه میشه ماسک و شیلد زد  حالا من از بهمن تا ...

👍👍👍 من دوستم آرایشگره، چندروز پیش رفتم خونشون😂 تو حیاط موهامو کوتاه کرد🤭 ماسکمم اصلاً در نیوردم،  صورت و ابروم هم از ترسم برنداشتم.

الهی، هر سوالی چیزی بود بهم بگو برات از رضا بپرسم

قربونت عزیزم مرسی

😍😙😙