2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53326 بازدید | 8664 پست
داديم ز كف نقد جواني و دريغا        چيزي به جز از حيرت و حسرت نست ...

ماهی که قدش به سرو می‌ماند راست
آیینه به دست و روی خود می‌آراست

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
یه شعر بگو ریپی بزن بشوره ببره چتامونو😶♀‍🤦

😅🤗چشم

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شعر بگو ریپی بزن بشوره ببره چتامونو😶♀‍🤦

اون پستت ریپ نشد

بیا ی

یک نفر آمد صدایم کرد و رفت         در قفس بودم، رهایم کرد و رفت

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

• ترا می‌خواهم و دانم که هرگز
  • به کام دل در آغوشت نگیرم
  • توئی آن آسمان صاف و روشن
  • من این کنج قفس، مرغی اسیرم
😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
واعظان کین جلوه درمحراب ومنبر مبکنند          چون به خلوت میروند آن کاردیگر ...

دام تزوير كه گسترديم بهر صيد خلق       كرد مارا پايبند و خود شديم آخر شكار

اون پستت ریپ نشد بیا ی یک نفر آمد صدایم کرد و رفت         در قفس بودم، رهایم ...

تو را
با غیر می بینم
صدایم در نمی آید ؛

دلم می سوزد و
کاری، ز دستم بَر نمی آید؟

دارم میرم تو فاز بغض بازم 😢😢د بده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ماهی که قدش به سرو می‌ماند راست آیینه به دست و روی خود می‌آراست

تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو        تا تو به داد من رسي، من به خدا رسيده ام

• آسمان همچو صفحه دل من
  • روشن از جلوه‌های مهتابست
  • امشب از خواب خوش گریزانم
  • که خیال تو خوش‌تر از خوابست
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند

دانه اي را كه دل موري از آن شاد شود       خوشي اش روز جزا تاج سليمان باشد

تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو        تا تو به داد من رسي، من ...

ما ره به کوی عافیت دانیم و منزلگاه انس
ای در تکاپوی طلب گم کرده ره با ما بیا
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ترا می‌خواهم و دانم که هرگز به کام دل در آغوشت نگیرم توئی آن آسمان صاف و روشن من این کنج قفس، مرغ ...

مرا ببوس ..میخام که باتو باشم 

نمیتونم جدا شم تو این دنیا تنها شم 

بیا به من کمک کن میخام که با تو باشم 

م بده جونم آهنگ منصور 😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

• به خارزار جهان، گل به دامنم، با عشق
  • صفای روی تو، تقدیم می‌کنم، با عشق
  • درین سیاهی و سردی بسان آتشگاه
  • همیشه گرمم، همیشه روشنم با عشق
  • همین نه جان به ره دوست می‌فشانم شاد
  • به جان دوست، که غمخوار دشمنم با عشق
  • به دستِ بسته‌ام ای مهربان، نگاه مکن
  • که بیستون را از پا در افکندم، با عشق
  • دوای درد بشر یک کلام باشد و بس
  • که من برای تو فریاد می‌زنم، با عشق