2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست
اینم برای سنگ منه خیلی دوسش دارم بخون😍😍 اگر آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم  از شیشه نبو ...

اینم برا سنگ قبر منه

میدونم برا سنگ قبر خوب نیست ولی نویسندش بخونه یاد من میفته!

اعتراف میکنم حس تو تلقینی نیست

جز به ابراز علاقه ات مرا تسکینی نیست

تو کجا بودی که قلب عاشقم پر خون شد

کاش که زود می اومدی که جز تو شیرینی نیست!

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آن گاه که تنها شدی و در جست وجوی یک تکیه گاه مطمئن هستی،

برمن توکل نما. ( سوره مبارکه نمل-آیه 79) 

آن گاه که ناامیدی بر جانت پنجه اَفکَند و رها نمی شوی،

به من امیدوار باش. ( سوره مبارکه زمر-آیه53) 

آن گاه که دوست داری به آرزویت برسی،

به درگاهم دعا کن تا اجابت نمایم. ( سوره مبارکه غافر-آیه60) 

آن گاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،

به یاد من باش که من همواره به یادتو هستم. (سوره مبارکه بقره-آیه152) 

آن گاه که لغزش ها روحت را آزرده ساخت،

درتوبه به روی تو باز است. (سوره مبارکه قصص-آیه67) 

آن گاه که شیطان همواره در پِی وسوسه توست،

به من پناه ببر. (سوره مبارکه مومنون-آیه97) 

آن گاه که روحت تشنه ی نیایش ورازونیاز است،

آهسته مرا بخوان. (سوره مبارکه اعراف-55)

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
مرسی صدام کردی قشنگم 😍😘 عشقم تا مهری نیاد دیگه منم نمیام🤕🖐

سلام  

خودتو وابسته به بودن کسی نکن

اخه ادم ضربه میخوره

مرسی صدام کردی قشنگم 😍😘 عشقم تا مهری نیاد دیگه منم نمیام🤕🖐

خواهش میکنم انشاالله مهرجان بزودی میاد، لطفا تشریف بیارید خصوصی 💚🦋🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

‏“ظاهری آرام دارد باطن طوفانیم”‏
حالم حال درختی ست که
زیبا به نظر می رسد ، اما !‏
در حجم نبودن کسی خشکیده !‏

کسی از پشت خنجر میزند با دست های تو
نمیدانم ترا نشناختم…یا دشمنانم را !‏
ولی بزن
از این شکسته تر هم می توانم باشم…‏
انتخاب من خنجر توست تا مِهر کسی جز تو

به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من… سهراب س ...

فقط بیاد

هرجور خواست بیاد

کاش بیایی
با دستانت به رسم کودکی چشمانم را بگیری
در گوشم بخوانی
من آمدم
دیدگانت را باز کن…‏

سلام     خودتو وابسته به بودن کسی نکن اخه ادم ضربه میخوره

سلام عشقم😘 

نه من از اونا نیستم زودی وابسته شم 

ولی خب قضیه بچه ها فرق میکنه 🤕

با مهری ام دیگه خیلی رفیقیم مثلا 

ولی دلیلِ رفتارشو نمیدونم 

خیلی دوس دارم بیاد باهام حرف بزنه 

دلم تنگ شده واسش 🤒

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤