2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53329 بازدید | 8664 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در كتاب چهار فصل زندگي

صفحه ها پشت سرِ هم مي روند

هر يك از اين صفحه ها ، يك لحظه اند

لحظه ها با شادي و غم مي روند

آفتاب و ماه ، يك خط در ميان

گاه پيدا، گاه پنهان مي شوند

شادي و غم نيز هر يك لحظه اي

بر سر اين سفره مهمان مي شوند

گاه اوج خنده ي ما گريه است

گاه اوج گريه ي ما خنده است

گريه ، دل را آبياري مي كند

خنده ، يعني اين كه دل ها زنده است

زندگي، تركيب شادي با غم است

دوست مي دارم من اين پيوند را

گر چه مي گويند : شادي بهتر است

دوست دارم گريه با لبخند را

قیصر امین پور

چشم 🤕

چشمت بی بلا نازنینم 😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عشقم😘  نه من از اونا نیستم زودی وابسته شم  ولی خب قضیه بچه ها فرق میکنه 🤕 با مهر ...

خوبه پس

منم نمیدونم چرا نیست

البته بهمم مربوط نیست

دوست من که نبود انگاری!

انشالله زود با حال خوب بیاد

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

~★~★~★~

در زنامه‌ای زندگی می‌کنیم
که اگر کسی بگوید تنها هستم با تعجب و گاهی هم تحقیر سرهای زیادی به سمتش خم می‌شود...
چرا؟!
انقدر عجیب است دیدن انسانی که ارزش خودش را بالاتر از بودن‌های موقت و عشق‌های دروغی می‌داند؟!

~★~★~★~

قلبم مدت‌هاست گرفتار یک سکوت بی‌پایان است...
من از نسلی هستم که
مهمترین‌ حرف‌های خود را بر تنهایی‌اش هک کرده است...

بماند که ندارمت...
بماند که هنوز دلم برایت تنگ است
بماند که تکه‌ای از تو در من مانده است
بماند که شب‌ها بی‌قرارت می‌شوم
بماند که هنوز دلم می‌خواهدت
بماند که بی‌ تو فقط زنده‌ام
بماند که هنوز وقتی باران می‌بارد صدایت در گوشم می‌پیچد
بماند که نیستی تا آرامم کنی
بماند که نمی‌توانم از ذهنم بیرونت کنم
همه ی این‌ها بماند در دلم
در تنهایی من تو فقط خوب باش، همین کافی است...

خوبه پس منم نمیدونم چرا نیست البته بهمم مربوط نیست دوست من که نبود انگاری! انشالله زود با حال خو ...

عزیزم 😚

اختیار داری این حرفا چیه 😍😘

اره انشالاه هر جا هست حالش خوب باشه🌹

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤