2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53331 بازدید | 8664 پست
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا نوش دارویی و بعد از مرگ سهرا ...

😶😶😶🙄🙄چیزه 

هیچی ....♀‍🤦♀‍🤦♀‍🤦

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گمان نمی کنم این دستها به هم برسند

دو دلشکسته ی در انزوا به هم برسند

کدام دست رسیده به دست دلخواهش؟

که دست های پر از عشق ما به هم برسند

فلک نجیب نشسته است وموذیانه به فکر...

که پیش چشم من این، دوچرا به هم برسند؟!

شکوه عشق به زیرسوال خواهد رفت

وگرنه می شود آسان دو تا به هم برسند

محمدرضا رستم‌پور

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
😬😬😬 بابا چرا به منه بدبخت گیر دادین  منم موخوام شعر بگم خو🤕 آرزو بر جوانان عیب نیست😂😂 ...

همه ی دختران باید

شعری داشته باشند، که برای آنان نوشته شده باشد

حتـا اگر لازم باشد برای این کار

آسمان به زمین بیاید.

خا ببشید بوگو بوگو♀‍🤦😶

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دل من، چون به عشق مایل شد عشق در گردنش حمایل شد چون دل و عشق متفق گشتند دل من عشق گشت و ...

آجی ممنون😘 

باورت میشه داشتم کامنتا رو از اول میخوندم ولی 

ب اینجا ک رسیدمو دیدم تگم کردی نشناختم این خودمم و ساده ازش رد شدم😂 

بعد تو اعلانا ک دیدم فهمیدم afra خودمم و اومدم ج دادم 🤕😄😝

هنو عادت نکردم بهش😖

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤

اگر که نگویم دوستت دارم
نامم را از یاد خواهم برد
اگر که نگویم دوستت دارم
شب برای همیشه
در آسمان خانه ی ما
خواهد ماند

شمس لنگرودی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
آجی ممنون😘  باورت میشه داشتم کامنتا رو از اول میخوندم ولی  ب اینجا ک رسیدمو دیدم تگم کر ...

ننه 😳

بچہ ھا کمک 

کمک 

Help me

😬😬😬😬😬

این یارو کاربرہ ول کن نیست رفتہ تمام پستامو از قعر قعرای جاھلیتم کشیدہ بیرون دارہ ھمہ رو لایک میکنہ 

مغزم درد گرفت از دستش 😕

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

وقتی به تو خیانت می کنند

انگار بازوهایت را قطع کرده اند!

‌می توانی آنها را ببخشی ،

اما نمی توانی در آغوششان بگیری ...

بچہ ھا کمک  کمک  Help me 😬😬😬😬😬 این یارو کاربرہ ول کن نیست رفتہ تمام پستامو از قعر ...

بیخیال عزیزم صبح منم سورپرایز کرده تا انلاین شدم ۱۰۰ تا ازش اعلان داشتم 

لایک دوس داره خب 😄

من از اونام ک اگه دوسِت داشته باشم دنیا ماله تو میشه😁😜❤