2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53322 بازدید | 8664 پست
مرا وقتی گرفتار خودم بودم صدا کردی مرا از من،مرا از قید من بودن رها کردی من از خود نیمه ای را د ...

چه بی گناه! مرا گرفتار کرده ای...!

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

قاصدک هان، چه خبر آوردی؟

از کجا وز که خبر آوردی؟

خوش خبر باشی، اما،‌ اما

گرد بام و در من بی ثمر می گردی

انتظار خبری نیست مرا

نه ز یاری نه ز دیار و دیاری باری

برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس

برو آنجا که تو را منتظرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو استراحتم و دردهام کمتر شده خیلی بهترم خداروشکر 😍❤ چه جراتی پیدا میکند انسان، هنگامی که اطمین ...

تنت بناز طبیبان نیازمند مباد

وجود نازکت آزردهٔ گزند مباد,

سلامت همه آفاق در سلامت تست, 

بهیچ عارضه شخص تو دردمند مباد.

🍊😋🌺🌈🍃🌼

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

خداروشکر ، بیشتر استراحت کن  دلم کمی گرفته، هنوز که جمعه نرسیده. پس چرا ای ...

قربونت عزیزم

نبینم دل گرفتگی شما رو مهربون ❤❤❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دوستان با اجازتون زیاد نمیتونم پیشتون باشم 

میرم استراحت کنم چندساعتی 

بعد پر انرژی بیام ان شالله❤❤😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

أروحلك فداك حبيبتي..عمري

خدانکنه عزیزم یا وفیه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دوستان با اجازتون زیاد نمیتونم پیشتون باشم  میرم استراحت کنم چندساعتی  بعد پر انرژی بیام ...

رخ خوب تورا خدا  حافظ🌸🍊

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

مینویسم که بخوانی، مینویسم که به گوشت برسانند، که ببینی توی هوای بدونِ جاذبه ی بی تو چقدر معلق ماندم ...

دلم گرفته .. آنقدر که تنهاییم را پشت این مانیتور میگذرانم....

آنقدر که دلم هوای یک آغوش کرده ..... آنقدر که دلم میخواهد گریه کنم....

خیلی وقت بود دلم اینجوری نگرفته ........

کاش دلم پر بکشد سوی آسمان ..... آنجا که کسی تو را متهم نمیکند .....

آنجا که کسی تهمت نمیزند.... آنجا که حداقل کسی به حرفهایم گوش دهد....

دلم دیگر هیچ نمیخواهد.....

دیگر گریه هم نمیکنم.....

اشک هایم به هق هق تبدیل شده......

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

قاصدک!

شعر مرا از بر کن

برو آن گوشه‌ی باغ

سمت آن نرگس مست

و بخوان در گوشش

و بگو باور کن

یک نفر یاد تو را

دمی از دل نبرد!❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤