2777
2789
عااااشقتم واقعا درسته....ی سوالی هم دارم..مثلا اگر یه نفر کاری کرده باشه...بر فرض مثال پشت سرمن به ش ...

خداروشکر عزیزم اره این خانم مشخصه تبحر داره💓

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
فدات من نی نی میخوام دعا کن خدا بهم نی نی سالم بده

انشالله خیلی زود خدا بهت میده برات چله توسل میگیرم..خودت هم رشب مشکل گشا بخون خدا حتما بهت میده

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی برمیگردونه اینش رو ننیدونی...بخدا اینقدر زیاد بودن ک نگو...شاد الان پول یه خونه دوطبقه باشن 

معلوم نیست 

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
انشالله خیلی زود خدا بهت میده برات چله توسل میگیرم..خودت هم رشب مشکل گشا بخون خدا حتما بهت میده

فدات ممنون😘

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
یا ابوالفضل...مامانم هم شک داشت بهش..ممنونم واقعا تو تکی عشقم...ایشالله به همه ارزوهات برسی ...۴۰ شب ...

آخی عزیزم خدا کمکت کنه الله یاور زندگیت باشه 

خداروشکر به آرامش رسیدی 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
فدات من نی نی میخوام دعا کن خدا بهم نی نی سالم بده

انشالله بهت میده چون اسی رو ب آرامش رسوندی میشه برا منم فال بگیری بیینم جواب بتن آزمایشگاهم چی میشه 

انشاا...که بده

عزیزم..میگم مامان شوهرم تو زندگیم دخالت نمیکنه؟؟مثلا به شوهرم بگه اینوارارو نکن براش و اینا.یا فقط مامانبزرگش میگه؟؟

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
انشالله بهت میده چون اسی رو ب آرامش رسوندی میشه برا منم فال بگیری بیینم جواب بتن آزمایشگاهم چی میشه& ...

نمیدونم تو فال بیافته یا نه ولی باشه بگیر صدام کن میام

نمیدونم تو فال بیافته یا نه ولی باشه بگیر صدام کن میام

من قهوه ندارم 😔گفتم شاید ذهنی بدونی

بازم ممنون که ب اسی کمک کردی بدون هیچ چشم داشتی