2777
2789
میخوام ببینم خونه دار میشم...گمشده دارم...میخوام ببینم فروخته شدن یا نه یا پیش کسی هستن...شوهرمو رو ...

نمیدونم ولی شوهرت بایه ادم قدکوتاه شایدم پیر مشورت میکنه

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گلم ببین الان باردارم دوباره

احتمال داره چون جوجه افتاده تو فالت

شاید باشی شایدم زود بارداربشی

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
نمیدونم ولی شوهرت بایه ادم قدکوتاه شایدم پیر مشورت میکنه

واقعا تو تکی به مولا...۱۰۰ صلوات به نیست سلامتیت...و دعای توسل به نیست رسیدن به ارزوهات میخونم الان..

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
احتمال داره چون جوجه افتاده تو فالت شاید باشی شایدم زود بارداربشی

عاشقتم..شوعرم هم خیلی جدیدا بداخلاق شده..نمیدونم چشه..واسه این گرفتم بیشتر

مادربزرگش ..همیشه با اون 

شوهرت طلاهاتو برده پیش اون

ولی تو بیخیالش باش و به روی خودت نیار 

خودش برمیگردونه

شوهرت طلاهاتو برده پیش اون ولی تو بیخیالش باش و به روی خودت نیار  خودش برمیگردونه

یا ابوالفضل...مامانم هم شک داشت بهش..ممنونم واقعا تو تکی عشقم...ایشالله به همه ارزوهات برسی ...۴۰ شب برات دعا توسل میخونم به نیت رسیدن به ارزوهات

شوهرت طلاهاتو برده پیش اون ولی تو بیخیالش باش و به روی خودت نیار  خودش برمیگردونه

کی برمیگردونه اینش رو ننیدونی...بخدا اینقدر زیاد بودن ک نگو...شاد الان پول یه خونه دوطبقه باشن 

عاشقتم..شوعرم هم خیلی جدیدا بداخلاق شده..نمیدونم چشه..واسه این گرفتم بیشتر

همون اول گفتم رابطت باشوهرت بهتر میشه

یکم بچه اخلاقه که داره تجربه بدست میاره

اون متدر بزرگش که گفتی خمیده راه میره دیگه؟سرکوچیکیم داره؟اگه اونه اصلا سعی نکن ازش دورش کنی سعی کن بگی منم خیلی دوسش دارم

ببین درهر صورت شوهرتو اونو خیلی دوست داره تو نمیتونی جداشون کنی پس توام همراه شوهرت شو

همون اول گفتم رابطت باشوهرت بهتر میشه یکم بچه اخلاقه که داره تجربه بدست میاره اون متدر بزرگش که گف ...

ن خمیده نیست خیلی هن زبر و زرنگه...پدربزرگش یه خورده از قدبلندیش فقط یه خورده خمه همین 

در حال ساختن خونه رویاییت هستی ولی به اون چیز نهایی که مدنظرته هنوز نرسیدی انگار ۸۰درصد راهو رفتی بقیه اش مونده که با تلاش بهش میرسی نگران نباش

در حال ساختن خونه رویاییت هستی ولی به اون چیز نهایی که مدنظرته هنوز نرسیدی انگار ۸۰درصد راهو رفتی بق ...

وای اره دقیقا....مرسی مهربونم...

فنجونتو زود برمیداری باید بذاری قشنگ ابش برگرده

شما فال گیری؟ 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
واقعا تو تکی به مولا...۱۰۰ صلوات به نیست سلامتیت...و دعای توسل به نیست رسیدن به ارزوهات میخونم الان. ...

فدات

من نی نی میخوام دعا کن خدا بهم نی نی سالم بده