2777
2789
سلام.عزیزم ب فنجون منم نگاه میکنید

تو رابطه هستی یا قصد ازدواج داری؟

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
سلام.عزیزم ب فنجون منم نگاه میکنید

عزیزم سعی کن یکم دیدتو باز کنی

رو چیزای اشتباه اسرار داری

همش کار خودتو میکنی و حرف بقیه رو اصلا گوش نمیدی که ببینی درسته یا غلط

یه اقدام برات افتاده یه کاری میخوای انجام بدی که نکنی بهتره با جای درستی نذاشتی

یه ادم میبینم تو زندگیت که همدیگه رو خیلی دوست دارید یا خواهید داشت ولی یک دندگی تو

توی رابطه باعث ناراحتی میشه

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سوال داری بپرس

این آدم چند وعده دیگه میبینید بیاد طرفم؟دقیقا رو فاز اینم حالشو بگیرم و ی دنده هم شدم...دوباره برگشت به سمتم داره؟از ازدواجم چی میبینید؟

دلی که عاشق و صادق بود، گناهش نیست/خطا ز معشوق باشد، اگر وفا نکند

این آدم چند وعده دیگه میبینید بیاد طرفم؟دقیقا رو فاز اینم حالشو بگیرم و ی دنده هم شدم...دوباره برگشت ...

اره برمیگرده زودم برمیگرده ولی اشتباه از توعه بذار حداقل حرف بزنه

اره برمیگرده زودم برمیگرده ولی اشتباه از توعه بذار حداقل حرف بزنه

قرار بود بیاد خواستگاریم بیچاره داشت میومد داداشش نذاشت منم لج دارم سر خانوادش منتظرم بهم پیشنهاد بده حرصمو سرش خالی کنم.شدیدا هم ازش گله دارم.وعده نیست؟دیدارمون کی میبینید؟از خانوادش چیزی میبینید؟

این آدم چند وعده دیگه میبینید بیاد طرفم؟دقیقا رو فاز اینم حالشو بگیرم و ی دنده هم شدم...دوباره برگشت ...

ببین اون از هیچ نظر مشکلی نداره

تو مشکل داری و تکلیفت با خودت مشخص نیست

نمیدونی چی میخوای

ببین این شخصو از دست نده حیفه واقعا از این بهتر چی میخوای؟

ببین اون از هیچ نظر مشکلی نداره تو مشکل داری و تکلیفت با خودت مشخص نیست نمیدونی چی میخوای ببین ای ...

غرور خودم چی؟😢خانوادش الان فکر میکنن موندم که دوباره میخوام اجازه بدم بیان.این فکر ناراحتم میکنه

قرار بود بیاد خواستگاریم بیچاره داشت میومد داداشش نذاشت منم لج دارم سر خانوادش منتظرم بهم پیشنهاد بد ...

نه وعده نمیبینم

من خیلی حرفه ای نیستم

شاید باشه و من نمیبینم

غرور خودم چی؟😢خانوادش الان فکر میکنن موندم که دوباره میخوام اجازه بدم بیان.این فکر ناراحتم میکنه

راست میگی

پس ملایم پیش برو همه پل هارو خراب نکن