2777
2789
عزیزم..میگم مامان شوهرم تو زندگیم دخالت نمیکنه؟؟مثلا به شوهرم بگه اینوارارو نکن براش و اینا.یا فقط م ...

نه مادر شوهرت نیافتاده

مادر شوهری که دخالت کنه تو فال کلاغه😬 کلاغ نیافتاده برات

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
من قهوه ندارم 😔گفتم شاید ذهنی بدونی بازم ممنون که ب اسی کمک کردی بدون هیچ چشم داشتی

باگوشی میتونم واست فال بگیرم

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باگوشی میتونم واست فال بگیرم

مرسی🙏

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
.

دوتا فالت بخصوص اولی راست دستت ذرد نکنه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
.

این فال اولی قهوه بخدا عین واقعیت 

برات آیه الکرسی میخونم گلم

ولی دومی خیلی راست نبود

این فال اولی قهوه بخدا عین واقعیت  برات آیه الکرسی میخونم گلم ولی دومی خیلی راست نبود

دستت درد نکنه

👍

یه دونه سقط داشتین؟چند وقت بعد از سقط اقدامین؟آزمایش های سقط رو رفتین انجام بدین ؟

اره یدونه

نزدیک ۹ماه بعدش الانم هشت ماهه اقدامم

نه هیچکدوم از دکترا واسم ازمایش ننوشتن خودش سقط نشد چون قلبش تشکیل نشده بود رفتم بیمارستان بستری شدم واسه سقط

[QUOTE=147245443]اره یدونه نزدیک ۹ماه بعدش الانم هشت ماهه اقدامم نه هیچکدوم از دکترا واسم ازمایش ننوشتن خودش سقط نش ...[/QUOTE

انشالله خدا بهت نی نی بده ولی کاش میرفتی آزمایشاتش منم آزمایش و اینا ندادم تا ماه قبل دوباره تو سه ماه سقط شد قلبش وایستاد الان تازه افتادم‌دنبال آزمایشاتش تا ببینم مشکلم چیه انشالله زودی مادر بشی و بمونه برات انشالله منم زودی حامله شن و بمونه برام

لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه
[QUOTE=147245443]اره یدونه نزدیک ۹ماه بعدش الانم هشت ماهه اقدامم نه هیچکدوم از دکترا واسم ازمایش ننو ...

من اون اوایل چندتا دکتر رفتم گفتن چون تو سه ماه اول بوده ا متیش نیاز نیست

من ۸هفتم بود

انشاا...خدا به جفتمون نی نی سالم بده