2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمورد یه موضوعی سردر گمی ولی دراصل بهش اشراف کامل داری و خودت میدونی که موفق میشی ولی استرس و ترس نمیذاره که متوجه بشی وگرنه توانایی رسیدن به چیزی که مدنظرته رو داری

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
درمورد یه موضوعی سردر گمی ولی دراصل بهش اشراف کامل داری و خودت میدونی که موفق میشی ولی استرس و ترس ن ...

عااااشقتم واقعا درسته....ی سوالی هم دارم..مثلا اگر یه نفر کاری کرده باشه...بر فرض مثال پشت سرمن به شوهرم بد منو بگه بعد میفته که کی بوده؟یا مثلا میفته آشنا بوده؟

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
فنجونتو زود برمیداری باید بذاری قشنگ ابش برگرده

وااای راست میگی هاااا...من همینجور میخورم عکس میندازم...بزار الان درست میندلزم...واقفا خیلی برام مهمه ک چندبار میگیرم بخدا...حرف تمام زندگیم...

عااااشقتم واقعا درسته....ی سوالی هم دارم..مثلا اگر یه نفر کاری کرده باشه...بر فرض مثال پشت سرمن به ش ...

واست بدنامی نیافتاده خدارو شکر

رابطه احساسیت باشوهرتم گفتم خوب میشه بهتر میشه

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
وااای راست میگی هاااا...من همینجور میخورم عکس میندازم...بزار الان درست میندلزم...واقفا خیلی برام مهم ...

چندبار گرفتن درست نیست باهمون فنجون اولت میگم 

اگه سوال داری بپرس

واست بدنامی نیافتاده خدارو شکر رابطه احساسیت باشوهرتم گفتم خوب میشه

واقعا رابطم خوب نیست ...الان قشنگ میزارم برعکس تا برگرده من نمیدونستم..میخوردم بعد عکس میدددم

چندبار گرفتن درست نیست باهمون فنجون اولت میگم  اگه سوال داری بپرس

میخوام ببینم خونه دار میشم...گمشده دارم...میخوام ببینم فروخته شدن یا نه یا پیش کسی هستن...شوهرمو رو گفتن ازم طلامو بگیره بعد فهمیدم نفروخته الان میخوام ببینم کجان