2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درمورد یه موضوعی سردر گمی ولی دراصل بهش اشراف کامل داری و خودت میدونی که موفق میشی ولی استرس و ترس نمیذاره که متوجه بشی وگرنه توانایی رسیدن به چیزی که مدنظرته رو داری

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
درمورد یه موضوعی سردر گمی ولی دراصل بهش اشراف کامل داری و خودت میدونی که موفق میشی ولی استرس و ترس ن ...

عااااشقتم واقعا درسته....ی سوالی هم دارم..مثلا اگر یه نفر کاری کرده باشه...بر فرض مثال پشت سرمن به شوهرم بد منو بگه بعد میفته که کی بوده؟یا مثلا میفته آشنا بوده؟

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
فنجونتو زود برمیداری باید بذاری قشنگ ابش برگرده

وااای راست میگی هاااا...من همینجور میخورم عکس میندازم...بزار الان درست میندلزم...واقفا خیلی برام مهمه ک چندبار میگیرم بخدا...حرف تمام زندگیم...

عااااشقتم واقعا درسته....ی سوالی هم دارم..مثلا اگر یه نفر کاری کرده باشه...بر فرض مثال پشت سرمن به ش ...

واست بدنامی نیافتاده خدارو شکر

رابطه احساسیت باشوهرتم گفتم خوب میشه بهتر میشه

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
وااای راست میگی هاااا...من همینجور میخورم عکس میندازم...بزار الان درست میندلزم...واقفا خیلی برام مهم ...

چندبار گرفتن درست نیست باهمون فنجون اولت میگم 

اگه سوال داری بپرس

واست بدنامی نیافتاده خدارو شکر رابطه احساسیت باشوهرتم گفتم خوب میشه

واقعا رابطم خوب نیست ...الان قشنگ میزارم برعکس تا برگرده من نمیدونستم..میخوردم بعد عکس میدددم

چندبار گرفتن درست نیست باهمون فنجون اولت میگم  اگه سوال داری بپرس

میخوام ببینم خونه دار میشم...گمشده دارم...میخوام ببینم فروخته شدن یا نه یا پیش کسی هستن...شوهرمو رو گفتن ازم طلامو بگیره بعد فهمیدم نفروخته الان میخوام ببینم کجان