2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 255 پست
ن عزیزم ۹ سال بود میخواست ن برای ازدواج براشون زودگذری ینی اگ اونچیزی ک طلب دارن ازت تو ذهنشون بهش ب ...

میشهه بگی کی ازدواج میکنم خصوصیاتش چیه میشه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
ن عزیزم ۹ سال بود میخواست ن برای ازدواج براشون زودگذری ینی اگ اونچیزی ک طلب دارن ازت تو ذهنشون بهش ب ...

ممنونم ازینکه وقت گزاشتید وجواب دادید🙏

ولی اینطور نیس واقعا...

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اگه امکانش هست سوال منو جواب می دین ممنون می شم  زمینی که برای فروش گداشتیم کی فروش می ره ؟؟ با پولش می تونم زمین مناسب توشهرمون بخرم خونه بسازم  ؟؟؟ ببخشید سوالام زیاده

عزیزم شما دختر لاغر اندام سفید پوست ، لبهای کوچیک و دماغ قلمی با صورت بیضی شکل و احتمالا تک دختر و خیلی احساساتی و کم رو هستی .از  عاشق شدنتون مدت طولانی ای نگذشته اما خیلی آتشینه . خیلی پشتکار و تلاش عالی تو هرکاری داری . خوش صحبت و خیلی مقید هستی . حسم میگه ازدواجت نزدیکه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
سلام عزیزم ، مامان خانومی چطوری ؟ در چه وضعی ؟ هفته چند شدی؟

😍😍😍😍سلام عزیززززدلم دور تو بگردم مهربون خانوم

امروز میخوام برم سونوی تشکیل قلب😥دعا کن نی نیم سالم باشه

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
😍😍😍😍سلام عزیززززدلم دور تو بگردم مهربون خانوم امروز میخوام برم سونوی تشکیل قلب😥دعا کن نی نیم س ...

خدا نکنه . عزیزم نگران نباش. میری میشنوی صدای قلبشو و کلی ذوق زده برمیگردی . من مطمعنم هم سالمه و هم پسره !!!!!

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی