2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 255 پست
عزیزم شما دختر لاغر اندام سفید پوست ، لبهای کوچیک و دماغ قلمی با صورت بیضی شکل و احتمالا تک دختر و خ ...

در مورد من میگی؟ اونیکه دوسش دارم دعوامون شد با هم. برمیگرده؟ نهایت کار ما چی میشه؟

🥰😘🤗🤪
دختری ک ن قد بلندی داره ن کوتاه بدن لاغری داری اما گوشت داره استخونی نیستی باموهای مشکی بلند زیادم ا ...

لطفا واسه منم بگو شوهرم کی سر عقل میاد؟

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما دختر لاغر اندام سفید پوست ، لبهای کوچیک و دماغ قلمی با صورت بیضی شکل و احتمالا تک دختر و خ ...

سلام عزیزم میشه مال منم بگی خصوصیاتم؟

کی ازدواج میکنم؟

به کسی که دوستش دارم میرسم؟

اونم منو دوست داره؟وفاداره بهم؟

سلام عزیزم میشه مال منم بگی خصوصیاتم؟ کی ازدواج میکنم؟ به کسی که دوستش دارم میرسم؟ اونم منو ...

تقاضا خیلی زیاده واقعا نمیرسوم همه رو بگم . چون نمرکز میخواد . هر رور 5 تا ولی فال قهوه میگیرم 5 تومن . خواستی درخواست دوستی بده

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
در مورد من میگی؟ اونیکه دوسش دارم دعوامون شد با هم. برمیگرده؟ نهایت کار ما چی میشه؟

تقاضا خیلی زیاده واقعا نمیرسوم همه رو بگم . چون تمرکز میخواد . هر رور 5 تا ولی فال قهوه میگیرم 5 تومن . خواستی درخواست دوستی بده

لطفا واسه منم بگو شوهرم کی سر عقل میاد؟

عزیزم ببخش فعلا تقاضا خیلی زیاده واقعا نمیرسوم همه رو بگم . چون تمرکز میخواد . هر روز 5 تا ولی فال قهوه میگیرم 5 تومن . خواستی درخواست دوستی بده

خدا نکنه . عزیزم نگران نباش. میری میشنوی صدای قلبشو و کلی ذوق زده برمیگردی . من مطمعنم هم سالمه و هم ...

عزیزم من باردارم یانه؟

اگ نیستم کی میشم جنسیت بچم چیه؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
اونیکه دوسش دارم با هم دعوای بد کردیم. به نظرت برمیگرده؟ یا به هم می رسیم؟

برمیگرده اما نمیرسین

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩