2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 255 پست
عزیزم همون یبار باید منطورمو میگرفتی خیر هیچکدون خوب نیستن صبر کنی یه ادم خوبی میاد سمتت حس جفتشونم ...

بی زحمت سوالهای من رو جواب بدید. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب دادم بهت....اعتیاد به مواد نداره ولی به یه دودی مثل سیگار یا قلیون خیلی اعتیاد داره

گلم واسه منم میگی کی باردار میشم؟ 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
عزیزم همون یبار باید منطورمو میگرفتی خیر هیچکدون خوب نیستن صبر کنی یه ادم خوبی میاد سمتت حس جفتشونم ...

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

زود گذر؟!!!!!!!!!! پیام ۹ساله منو میخاد تماما بخاطر خانوادش و راضی شدن اونا و مشکلاتی ک داشتیم‌ بخاطر راه دور نشد

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اره بخور 

بازم مرسی شبت خوش

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
زود گذر؟!!!! پیام ۹ساله منو میخاد تماما بخاطر خانوادش و راضی شدن اونا و مشکلاتی ک داشتیم‌ بخاطر راه ...

ن عزیزم ۹ سال بود میخواست ن برای ازدواج براشون زودگذری ینی اگ اونچیزی ک طلب دارن ازت تو ذهنشون بهش برسن حتی بعداز ۹۰ سال خودت فاصله گرفتنشونو میفهمی

ن عزیزم ۹ سال بود میخواست ن برای ازدواج براشون زودگذری ینی اگ اونچیزی ک طلب دارن ازت تو ذهنشون بهش ب ...

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
ن عزیزم ۹ سال بود میخواست ن برای ازدواج براشون زودگذری ینی اگ اونچیزی ک طلب دارن ازت تو ذهنشون بهش ب ...

عزیزم خواهشا بگو من کی باردار میشم؟ 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹