2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همچین خواستگاری داشتم دوسم داشتیم همو حالا اونموقه سکه ۱تومن بود ولی قبول نکردم جدا شدیم اگه منو میخواس مهرم قبول میکرد الانم ۴ساله ازدواج کردم خداروشکرمیکنم که باهاش ازدواج نکردم ۲تاسکه خب یهو بگه مهر نمیزنم دیگه اینکه بدهکارتم نمیتونم بدم حرف مفته همشون میزنن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اینا رو همه رو میشه درستش کرد واسه همینه که میگم برید پیش وکیل جوری میشه درستش کرد که هیج کس ضرر نکن ...

الان من حق اشتغال دارم

میخوام کاری که مغایر با شیون خانواده نیست بکنم

همسرم بچه رو برمیداره میبره

اینم قانونی و سفت و محکم

🌸 مرنج و مرنجان🌸
عزیزم عندالاستطاعه تو ایران یعنی صفر تو برو استطاعت مرد ایرانی رو ثابت کن بخواد نده استطاعتم داشته ...

پس میشه بگه قسطی کنه 

چون طرف اصرار داره که اگر فردای عقد بخوای من باید سکه بدم و ندارم

این طرز تفکرتون یک طرفه و اشتباه هست واقعا به درد ازدواج نمی خورید شما ها

فقط شما ب درد ازدواج میخورید بسه 

ب نظر من شما طرفدار برابری نیستید طرفدار آقایونی 

چرا اشتباهه ؟ 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
در مدینه فاضله ذهنیتون زندگی میکنید نه دنیای واقعی موفق باشید

شما حالتون خوب هست؟ چرا وقتی یه نفر بهتون حرف درست میزنه بازم کج می فهمید؟ من میگم میشه کاری کرد که هیج کس ضرر نکنه چرا نمی فهمید برید با وکیل صحبت کنید بعد میبینید قضیه ساده تر از چیزی بود که فکرشو می کردید برای هر حقی که توی عقد نامه هست میشه یه تبصره آورد و شرایط رو برابر کرد

عزیزم اگر 14 تا قبول نداره تو بجاش 5 تا سکه بزن ولی باید بیشتر جهیزیه رو خودش بخره باید سرویس چوب یخچال تلویزیون ماشین لباسشویی خلاصه تا جایی میتونی جهاز سبک ببر بندازین گردنه خودش همینطور حق طلاق و حضانت بچرو بگیر دیگه با این اوصاف 14 تا با 5تا خیلی فرق نمی کنه اونم نقره داغ میشه و شما براش مجانی در نمیای

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
الان من حق اشتغال دارم میخوام کاری که مغایر با شیون خانواده نیست بکنم همسرم بچه رو برمیداره میبره ...

ای خدا دیوانه شدم از دستتون مشکل شما ها عدم آگاهی هست شما ها هیچی نمی دونید منو ول کنید

من مشکلی ندارم بابام نمی‌ذاره 

شما هم مشکل داشته باش عزیزم.دوتا سکه واقعا اوج بی حرمتیه.من شوهرم وضعیت خوبی نداشت ولی بااین وجود گفت۱۱۴ من گفتم فقط۱۴.اصلا قبول نکرد گفت۱۴خیلی کمه 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست