2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
من نمی فهمم چرا خانم ها به جای اینکه دنبال برابری باشن دنبال منافع خودشون هستن واقعا نمی دونم چی بگم ...

برابری دیگه پس ؟ 

پس آقا هم باید بچه داری کنه اشپزی کنه به خونه زندگی برسه 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
چیشد با اون بهم زد؟

میگه خوشم نمیومد ازش،حتی بعد نامزدیشون ب من گفت صبر کن بهمش میزنم 

خانوادشم گفتن رفت و آمد کردیم خوشمون نیومد آدمای جالبی نبودن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهریه حق شرعی و قانونی زنه ربطی به وابستگی نداره که مرد هم یه سری کارا رو وظیفه زن میدونه پس وابسته ...

حالا همینا که میگن مهریه بده موقع جهیزیه کمر خانواده رو میشکنن

اونجا دیگه برابری معنا نداره

مشاور بیمه هستم (اصفهان)

بازم تکرار میکنم به جای اینکه فقط به فکر منافع خودتون باشید برید با وکیل صحبت کنید تا عقد نامه رو براتون برابر کنه عقدنامه توی ایران یک طرفه هست میشه با اضافه کردن یک سری بند بهش اون رو برابر کرد به طوری که نه مرد ضرر کنه نه زن

خانم استارتر شما به درد ازدواج نمی خوری این همه انتظار از مرد ها داشتن درست نیست شما ها اصلا شرایط م ...

دیگه یه زن تو خونه کم کار میکنه؟؟ یکیا بیارید خونتونا هر روز تمیز کنه اشپزی کنه از بچه ها نگهداری کنه ببینم ماهیانه چه قدر درامدتونا باید بدید بهش بعد بگید زن میخوره و میحوابه شما هم احتمالا مردی در قالب اسم زنانه!!!مرد وظیفشه هر چی بعد ازدواج به دست میاره نصفشا به نام زن کنه 14 تا سکه که اصلا عددی نیست 

من نمی فهمم چرا خانم ها به جای اینکه دنبال برابری باشن دنبال منافع خودشون هستن واقعا نمی دونم چی بگم ...

برابری از دید شما یعنی اینکه زن هم تو خونه کار کنه هم بچه داری کنه هم خرج خودش رو بده. و مرد هم هروقت اراده کرد ۴ تا زن و بی نهایت صیغه کنه بدون هیچ مهریه ای و همه زن هایی که میگیره خودشون کار کنن چون نباید برده باشن

برابری پشتوانه قانونی لازم داره متوجه میشید یا نه؟؟؟؟؟ حق تصنیف اموال برای مردی که زیرزیرکی اموال ...

اینا رو همه رو میشه درستش کرد واسه همینه که میگم برید پیش وکیل جوری میشه درستش کرد که هیج کس ضرر نکنه

کم شعوره 🤦🏻‍♀️🙁 شک دارم آقا باشن  یا شایدم تنها نکته ی مثبتشون تو زندگیش شغل اش باشه که ان ...

آره واقعیتش منم فکر کردم آقا هستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
روانبگیرینیکیش هلاکویی میگن اشنایی به قصد ازدواج فقط 6 ماه  تو همین مدت باید شناخت حاصل کنین و ...

عزیزم عندالاستطاعه تو ایران یعنی صفر

تو برو استطاعت مرد ایرانی رو ثابت کن

بخواد نده استطاعتم داشته باشه هزار ترفند ردیف میکنه و ثابت میکنه استطاعه نداره و نمیده