2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
هر چیزی مرد بعد از ازدواجش به دست بیاره نصفش مال خانوم میشه خیلیم عادلانه هست 

تازه در این حالت هم مهریه باید باشه در برابر حق طلاقی که دست مرد هست

حق طلاق رو هر دو طرف داشته باشن

مهریه نباشه

🌸 مرنج و مرنجان🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط شما ب درد ازدواج میخورید بسه  ب نظر من شما طرفدار برابری نیستید طرفدار آقایونی  چرا& ...

من دنبال برابری هستم منتهی چیزی که شما میگید نگاه یک طرف هست من میگم همه این خواسته هایی که دارید قابل حل شدن هست برید با یه وکیل خوب صحبت کنید باتون میگه چرا باور نمی کنید حرف منو؟ برای هر حقی که توی عقد نامه هست میشه یه تبصره آورد و محتوای عقد نامه رو برابر کرد برای هم زن هم مرد به طوری که کسی ضرر نکنه 

عزیزم مهریه پشتوانه ی زنه متاسفانه الان دوره زمونه خیلی خراب شده یکی ازاقوام ماسی وپنج سالشه بایه آقایی ازدواج کردشصت ساله والان یه پسرداره این آقاوقتی طلاشدچهارصدتومن رفت اموالشوزدبه اسم پسربزرگش الان به این خانم وبچه اش چیزی نمیرسه مام خیلی ناراحتیم بعدازچندسالزندگی اینجوزیشده 

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭
پس میشه بگه قسطی کنه  چون طرف اصرار داره که اگر فردای عقد بخوای من باید سکه بدم و ندارم

طرف اگه تو ۵ سال ایشون رو اینجوری شناخته که دیگه حرفی نمیمونه

این حربه ای که مردا ازش استفاده میکنن والا زن ایرانی همچین کاری نمیکنه مگر از زندگیش ناراضی باشه و یا...

ایشون شناخت رو بدست آورده و همچین حرفی میزنه و این حرفش توهینه به این خانم

داره میگه اگه فردا خواستی باید بدم خوب بله باید پرداخت کنه و دینه اما آیا این خانم فردای عقد چنین کاری میکنه؟!

این یعنی من همچین فکری درموردت میکنم و فاجعه است چنین طرز فکری از سمت مرد

میگه خواهرای من عقل نداشتن اونا که با عشق ازدواج نکردن ولی تو عاشقی منو برای پول نمیخوای 

چه زرنگ و زبون بازه ماشااالله ...بگو باشه تو خوبی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شما حالتون خوب هست؟ چرا وقتی یه نفر بهتون حرف درست میزنه بازم کج می فهمید؟ من میگم میشه کاری کرد که ...

من وکیل دارم دانشمند جان

تجربه ثابت کرده ساراجوون ها

مهسا جوووون ها

غالبا مردهای زن نما هستند

غالبااا

🌸 مرنج و مرنجان🌸

ببین تاپیک زدنت الکیه

کاملا مشخصه که شستشوی مغزیت داده و به ۲تا سکه راضیت کرده چون عاشقی!اونوقت خودش چی؟یه بار ولت کرده رفته نامزد کرده الانم میگه دو تا سکه که هر وقت خواست بهت بگه به سلامت.خیلی متاسفم ارزش خودتو حفظ کن.بگو بابام میگه حالا که اینجوریه همون۱۱۰تا اگه بخوادت که قبول میکنه نخوادم بره به جهنم....اه چقد عصبانی شدم

من دنبال برابری هستم منتهی چیزی که شما میگید نگاه یک طرف هست من میگم همه این خواسته هایی که دارید قا ...

از کجا میدونی ما دنبال برابری نیستیم ؟ 

شاید من خیلی بیشتر از تو به برابری اعتقاد دارم 

ولی از مسائل مالی بگذریم اول اقایون اون حقوق اولیه و انسانی رو درمورد خانوما رعایت کنن من به عنوان‌زن قول میدم طرفدار برابری باشم 

و اینکه اشتغال یا عدم اشتغال خانوم ها یا دریافت نفقه هیچ ارتباطی با برابری نداره 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷