2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست

ببين من به مهريه اعتقاد نداشتم و ندارم ولي موقع ازدواج مامانم گفت ٥١٤ تا و كوتاهم نيومد گفت من از شوهرت مطمئنم ولي كي از آينده خبر داره شايد شوهرت يه روز نباشه شايد منو باباتم نباشيم اونوقت تو چي؟؟ اين مهريه به درد روزاي پيري ميخوره 

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب پس اون خانم چی ؟نباید یه پشتوانه داشته باشه  وظیفشونه کسی نمیگه ۱۰۰۰ تا سکه ، ۱۴ تا سکه که ...

مهریه پشتوانه زن نیست چرا نمی فهمید؟ برو کار کن خودت یه زن باید دستش توی جیب خودش باشه

اصلا خارجیان مهریه دارن که خوشبختن؟ چون ندارن همشون راحت جدا میشن؟ اهرم فشار چیه اخه

نه اونا موقع طلاق اموالشون نصف ميشه 

واسه همينه ازدواج نميكنن و بدون عقد زندگي ميكنن باهم 

با این عقیده ای که دارید فقط باید منتظر باشید یه دکتر یا یه تاجر بیاد خواستگاری شما ها تازه اونا هم ...

بعد همه هم میگیم حقوق زنها و مردها برابر نیست وقتی که خودمون فکر میکنیم یک مرد باید بیاد هرچی کار کرده نکرده رو به عنوان مهریه بده خب وضعیت همینه با این دیدی که همه خانمها هم دارند والا منم مرد باشم مهریه نمی دم اصلا ازدواج نمی کنم مگه آدم دیوونه است چه تضمینی هست خانمها فردای عقد مهریه شون رو نزارن اجرا من خودم نه سال تو دادگاهها برای مهریه برادرم میرفتم می آمدم یک چیزهایی دیدم شنیدم که کلا اسم مهریه میاد پشتم میلرزه

پسر گلم 
با این عقیده ای که دارید فقط باید منتظر باشید یه دکتر یا یه تاجر بیاد خواستگاری شما ها تازه اونا هم ...

اولا که عقده تو داری نشستی پای گود میگی لنگش کن بعدش من گفتم مجردم ؟؟

شوهر من ماشین سنگین داره و ماهانه ‌40میلیون در امد داره خدا رو شکر انقدرم بهم پول میده نیاز نباشه مهرمو بگیرم ولی بعضی مردا تا پول میاد جیبشون شلوارشون دو تا میشه

شما کلاهتو بچسب باد نبره...

برعکس میگی مرد خرج بده اون برده حساب میشه 😄بعدم زن و مرد تو زندگی هرکدوم وظیفه ای دارن دلیل نمیشه یکی برده باشه 

البته استارتر یا همسرتون خیلی مومن و مذهبی که نمیخواد دین به گردنش باشه یا  ولی به نظرم ایشون هم وقتی نظرشون رو 14 تا بوده الان دیگه نباید حرفشون رو عوض کنن خب درسته سکه هم روز به روز بالا میره

پسر گلم 
منم گفتم که نه خانم باید خیلی زیاد بگه نه اقا خیلی کم ۲ تا سکه با توجه به عرف جامعهخیلی خیلی کم هست ...

به جای سکه شرط بذارید بعد طلاق نصف مال به دست اومده بعد طلاق برسه به هر دو این خوبه 

مهریه پشتوانه زن نیست چرا نمی فهمید؟ برو کار کن خودت یه زن باید دستش توی جیب خودش باشه

اتفاقا هست 

اگ كاربه طلاق بكشه و اموالم به اسم آقا باشه چي؟؟؟اونوقت اون خانم بايد بعد مثلا ١٠ سال بدون هيچي بره خونه باباش تازه اگ خونه ي بابايي باشه دراين صورت حتي اگ شاغلم باشه بايد يه سرمايه اوليه داشته باشه يا نه؟؟

من مشکلی ندارم بابام نمی‌ذاره 

کاش بابات بذاره..تا قشنگ بدبخت بشی و وقتی مثل زباله از زندگیش انداختت بیرون ببینیم بازم روت میشه برگردی پیش پدرت..احساس میکنم سنتم بالاس

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍