2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست

ببین اسی عشق کورت نکنه بنظرم حق با پدرت انقدر خودتو کوچیک نکن فزدا روزی همین مرد تو روت میگه تو همونی بودی که هول بودی بگیرمت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگه انقدر میام تا بابات رضایت بده به همین ۲ تا 

بگو باشه دوتا ولي تو محضر امضا كنه كه اگ خواستيد جداشيد كل اموالتون نصف نصف تقسيم شه و حق طلاقم بگير اينارو قبول ميكنه؟؟؟؟

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق
میگه خواهرای من عقل نداشتن اونا که با عشق ازدواج نکردن ولی تو عاشقی منو برای پول نمیخوای 

بگو تو مهریه بحث پول نیس میزان عشق تو هست نسبت به من ، من واسه پول نمی خواستم که تا ۱۴ تا اومدم همین واسه اثباتش کافیه این حرفا کلکه همه پسراس 

ولي ديگ دوتاهم يه جوريه  ١٤ تا ميشه ١٤٠ تومن نداره؟؟؟ اگ نداره خب بعدا بده خب شما به هرحال تو ...

منم همینو میگم ، من که از خودم مطمئنم می‌دونم چند ساله منتظر چی بودم ،مریضم مگه این همه صبر کنم بعد بگم فقط پول میخوام ، خب این همه سال یکی پولدار پیدا میکردم برای چی وقت گذاشتم برای این 

خانم استارتر شما به درد ازدواج نمی خوری این همه انتظار از مرد ها داشتن درست نیست شما ها اصلا شرایط م ...

عزیزم مرد وظیفشه خرج زن بده وگرنه غلط میکنه زن بگیره

مهریه هم حلاله حالا نه انقدر زیاد ولی صد تا خوبه 

شما خودت اینجوری دلیلی نداره همه مثل شما فکر کنن...

خانم استارتر شما به درد ازدواج نمی خوری این همه انتظار از مرد ها داشتن درست نیست شما ها اصلا شرایط م ...

ما تو اروپا زندگی نمیکنیم اینجا ایرانه، و همه حق ها با مرد هست. 

سکه شده ۱۰ میلیون چرا درک نمی کنید یه مقدار اون آقا رو؟ 

خب پس اون خانم چی ؟نباید یه پشتوانه داشته باشه 

وظیفشونه کسی نمیگه ۱۰۰۰ تا سکه ، ۱۴ تا سکه که دیگه چیزی نیست 

اگه این قدر نداره بهتره ازدواجم نکنه خرج ازدواج و زندگی مشترک خیلی بیش تر از این ۱۴ تا سکه هاست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)